6. září 2016 • 08:21

Tvrdík a jeho noční smršť na Twitteru. Chválil Šilhavého a mluvil o Zemanovi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů pražské Slavie se v pondělí stal dosavadní kouč Dukly Jaroslav Šilhavý a podepsal smlouvu do léta 2018. K hledání nástupce Dušana Uhrina se v noci na svém twitterovém účtu vyjádřil i šéf klubu Jaroslav Tvrdík, který v posledních měsících jinak svými příspěvky na sociální síti šetří. Přiznal, že klub z Edenu měl zájem o Zdeňka Zemana i odmítnutí ze strany Luboše Kozla.



Po Uhrinově konci, který nastal na začátku minulého týdne, se hovořilo o řadě potenciálních kandidátů. Prvním horkým favoritem měl být Luboš Kozel, který si před Šilhavým udělal jméno v Dukle a nyní vede reprezentaci do 18 let. Jednání nakonec zkrachovala poté, co se v médiích objevily informace o údajné výši Kozlova platu. "S výjimkou Luboše Kozla nikdo nabídku SK Slavia neodmítl," vyjádřil se Tvrdík.

Pak přišlo na řadu nejzvučnější jméno. Zdeněk Zeman. Trenér s bohatými zkušenostmi nejen z italské Serie A, vyhlášený zastánce ofenzivního fotbalu. V tomto případě už byl zájem obou stran jednání dotáhnout. "Jsme velmi vděčni legendárnímu trenérovi Zdeňku Zemanovi za jeho zájem trénovat náš klub, vyšší moc byla nad upřímným zájmem obou stran," komentoval Tvrdík, proč to ani v tomto případě neklaplo.

Podle informací deníku Sport hrál velkou roli v rozhodování 69letého Zemana i jeho zdravotní stav.

A tak přišla řada na Šilhavého. V něm podle Tvrdíka získává Slavia trenéra, který už v domácí soutěži prokázal úspěchy. Připomněl jeho titul s Libercem a třetí místo, jehož dosáhl při působení v Jablonci. "Máme trenéra se vztahem ke Slavii, který ví z osobní zkušenosti, že k hráčskému umu je potřeba ještě přidat bojovnost a sešívané srdce," připomněl, že Šilhavý v červenobílém dresu působil jako hráč.

Dnes čeká Šilhavého tisková konference, v neděli pak ostrá premiéra při ligovém utkání v Teplicích.

Noční tweety šéfa fotbalové Slavie Jaroslava TvrdíkaFoto twitter.com

Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na tiskové konferenci
Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na tiskové konferenci

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud