8. října 2016 • 12:13

Damková končí v komisi rozhodčích. O rezignaci nikomu neřekla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dagmar Damková definitivně končí v Komisi rozhodčích Fotbalové asociace České republiky. Výkonný výbor FAČR vzal na vědomí její odstoupení s ohledem na pracovní a časové vytížení v orgánech UEFA a FIFA.



"Já i předseda komise Michal Listkiewicz jsme se to dozvěděli až na základě včerejšího komuniké výkonného výboru. Formálně ani neformálně jsme o tom předtím nejednali. Paní Damková se tak patrně rozhodla proto, že je vytížena na mezinárodním poli," prohlásil v sobotu pro iSport Petr Mlsna, místopředseda komise rozhodčích.

Nový šéf sudích Tulinger: Nemám pocit, že by do toho Berbr mluvil
Video se připravuje ...

Damková, životní partnerka kontroverzního místopředsedy FAČR Romana Berbra , rozhodčím předsedala necelých pět let, po svém konci v březnu 2016 zůstala v komisi jako řadová členka, která se věnovala především sestavování mezinárodních listin.

Předtím jako první žena řídila zápasy první ligy a pískala také vrcholné ženské mezinárodní soutěže. Na její působení v komisi sudích upozorňovali kritici, podle kterých přes ni působil na rozhodčí Roman Berbr. Ten se podle nejrůznějších svědectví také zúčastňoval jejich seminářů, kde je měl zastrašovat a urážet.

Dagmar Damková už není členkou komise rozhodčích
Dagmar Damková už není členkou komise rozhodčích

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud