1. října 2017 • 23:38

Ngadeu prodloužil ve Slavii! U mistra zůstane až do roku 2020

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Michael Ngadeu prodloužil smlouvu s pražskou Slavií do června 2020. Původní kontrakt v týmu úřadujícího českého mistra měl šestadvacetiletému kamerunskému defenzivnímu záložníkovi nebo stoperovi vypršet na konci června 2019.



Ngadeu přišel do Slavie vloni v létě z rumunského Botosani a v Edenu si vybojoval místo v základní sestavě. S červenobílými v uplynulé sezoně získal ligový titul a na začátku roku se mu dařilo také v kamerunské reprezentaci, kterou i díky dvěma gólům dotáhl k triumfu na africkém šampionátu.

V české lize Ngadeu zatím odehrál 34 utkání a dal šest gólů. Ve čtvrtek zařídil Slavii brankou remízu 1:1 v druhém utkání skupiny Evropské ligy v Astaně a dostal se do ideální sestavy kola soutěže podle UEFA.

"Mám opravdovou radost, že mi Slavia takovou nabídku dala. Jsem v Praze už rok a půl a troufnu si říct, že máme za sebou povedenou sezonu a že jsme udělali hodně dobrých věcí," řekl Ngadeu pro klubový web.

"Jsem tu spokojený, jsou tu skvělí lidé a Praha je krásné město. Prodloužit smlouvu o rok tak bylo dobré řešení, cítím se tu jako doma a jsem tu blízko své rodině," dodal.

Bohemians - Slavia: Ngadeu trefil odkopem Hromadu, málem ohrozil vlastní bránu
Video se připravuje ...

Olomouc - Slavia: Ngadeu se položil do akrobatické střely, Buchta byl na zemi včas
Video se připravuje ...

Olomouc - Slavia: Ngadeu po rohu hlavičkoval mimo bránu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud