4. ledna 2018 • 15:27

Slavia získala velký talent. Mistra posílí gólman lídra slovenské ligy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia Praha získala z Trnavy mladého slovenského brankáře Martina Vantrubu, s nímž podepsala dlouhodobou smlouvu až do června 2022. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant ale ještě stráví jarní část sezony na hostování v týmu lídra slovenské ligy.



"Jedná se o velký brankářský talent, dlouho ho sledujeme. Jsem rád, že jsme se na něm shodli i se slávistickým skautingem, který ho také doporučil. Martin pravidelně chytá za první tým slovenské ligy, a proto je pro nás důležité, že v Trnavě bude hostovat až do konce sezony a nabere další velké zkušenosti v boji o titul," uvedl pro slávistický web nový sportovní ředitel klubu Jan Nezmar.

Vantruba v dresu lídra slovenské ligy chyběl jen v prvním zápase této ligové sezony. Celkově odchytal na podzim osmnáct duelů slovenské nejvyšší soutěže a hned osmkrát udržel čisté konto. Aktuálně patří do kádru reprezentační devatenáctky.

"Mám velkou radost, že se mi podařil přestup do největšího klubu v Česku. Přesvědčilo mě hlavně to, že Slavia je velký a výborný klub s ambiciózním trenérem. Jeho fotbalové myšlení se mi velmi líbí. Slavia je ve světě značka, v klubu jsou výborní hráči a trenéři," řekl Vantruba s poukazem na nového trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského.

Bořil: První trénink měl po řízcích a salátech slušné tempo
Video se připravuje ...

Slávista Sýkora: To, že se s Trpišovským znám, mi základní sestavu nezaručí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud