Premium
3. dubna 2018 • 20:10

Pokuty ve Spartě? Hráči si je určí sami! Bídu nejvíc odnese Kanga

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V lize naposledy vyhráli 18. února, od té doby následovalo pět remíz za sebou. Opakované bodové ztráty už hráčům Sparty u klubového vedení neprošly. Podle informací deníku Sport zasáhnou letenskou kabinu pokuty. Jejich výši si ovšem určí samotní hráči. Odvíjet se totiž budou od toho, jak výsledkově a herně zvládnou nadcházející tři ligová utkání proti Dukle, v Plzni a s Jabloncem. Největší postih má dopadnout na Guélora Kangu. Rozebrali jsme, proč klubové vedení rozčílil jeho výkon při sobotní remíze v Teplicích.



Sparta v Teplicích uhrála pouze nerozhodně 1:1, v pořadí to byla už pátá jarní plichta za sebou. Navíc znovu neudržela vedení. A vedení klubu došla trpělivost. I proto dnes proběhla schůzka sportovního vedení s majitelem Danielem Křetínským. Na ní se rozebíralo, jak nastalou situaci, kdy největší tuzemský klub figuruje až na šestém místě tabulky, řešit.

Samotné setkání avizovalo, že hráči bez trestu nevyváznou. Tak se nakonec i stalo. Podle informací deníku Sport dostane mužstvo pokutu. „Její výše se bude odvíjet od toho, jak tým zvládne nadcházející tři zápasy. Má to tak ve svých rukou,“ konstatuje zdroj dobře obeznámený s děním v klubu. Sparta nejprve vyzve Duklu, pak se představí v Plzni a doma přivítá Jablonec.

Ještě výrazněji odnese současnou bídu Guélor Kanga. Gabonský polař rozlítil své nadřízené mizerným výkonem v sobotním utkání na Stínadlech. Kanga opakovaně ztrácel balony, následně pak totálně vypouštěl přepínání do defenzivy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud