8. května 2018 • 19:15

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Franěk na Slavii nezvládl penalty, chyby i na Spartě

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve 27. kole fotbalové HET ligy podal výtečný výkon rozhodčí Jiří Houdek v utkání Liberce s Jihlavou. Pochvalu za svůj výkon určitě neobdrží duo Martin Nenadál - Pavel Franěk, které v zápasech udělalo hned několik chyb. Podívejte se na tradiční hodnocení českých prvoligových rozhodčích v rámci pořadu Zlatá píšťalka. Chyby potvrdila i komise rozhodčích.



Komise rozhodčích na úterním zasedání rozhodla, že sudí Martin Nenadál chyboval, když ve 4. minutě neposoudil zákrok Petra Jiráčka na Josefa Šurala jako penaltový. Sparta i tak zvítězila 2:1.

Chyb se dopustili také asistenti v sobotním šlágru mezi Slavií a Plzní. Jiří Kříž v 67. minutě přehlédl ofsajd hostujícího Milana Havla, který dosáhl branky, tu však následně videorozhodčí doporučil zrušit.

Druhý asistent Jaroslav Kubr zase v 74. minutě nesprávně signalizoval hlavnímu sudímu Pavlovi Fraňkovi faul Davida Limberského na Stanislava Tecla, odpískaný pokutový kop pro Slavii ale Franěk po konzultaci s videem zrušil. Slavia utkání vyhrála 2:0.

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Exceloval Houdek, chybovali Nenadál a Franěk
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud