16. května 2018 • 10:57

Půl milionu! Vedení Teplic pokutovalo hráče i trenéry za ostudu s Brnem

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Teplic byli spolu s realizačním týmem potrestáni za mizerný výkon se Zbrojovkou Brno (1:4) pokutou ve výši 500 000 korun. Vedení severočeského klubu to oznámilo kabině dnes dopoledne. Potvrdily se tak informace serveru iSport.cz z úterý.



Drtivá porážka 1:4 s posledním Brnem nenechala v Teplicích nikoho chladným. Hned po zápase si fanoušci vyžádali vysvětlení přímo od hráčů i trenéra Daniela Šmejkala. A vedení klubu bylo natolik rozzuřené, že okamžitě přistoupilo k finančnímu postihu.

„Chtěli bychom se fanouškům a partnerům klubu za tento ostudný výkon omluvit, protože nebyl hodný jména klubu,“ okomentoval rozhodnutí představenstva Teplic jeho člen a ředitel klubu Petr Hynek.

Půlmilionovou pokutu vyfasovalo celé A-mužstvo včetně realizačního týmu.

„Věříme, že se již v budoucnu nebude znovu (takový výkon) opakovat, jinak bychom museli přistoupit ještě k razantnějším krokům,“ varoval Hynek podřízené.

V závěrečných dvou kolech Teplice hrají s Plzní a Slavií. Jejich výkon a přístup k oběma duelům může rozhodnout o korunovaci ligového mistra.

"Do Plzně nepojedeme v nejlepším rozpoložení a víme, co nás čeká. Nezbývá nám ale nic jiného, než prohru s Brnem nějakým způsobem odčinit. Po tomhle zpackaném zápase máme co napravovat," řekl teplický obránce Tomáš Vondrášek pro Stínadla TV.

"To, co jsme předvedli proti Brnu, byla katastrofa. Nikdo to ale neudělal schválně... Teď nechceme dovolit to, aby před námi někdo slavil titul," slíbil fanouškům bojovný výkon záložník Jakub Hora.

Brankář Teplic Tomáš Grigar inkasuje čtvrtý gól v zápase s Brnem
Brankář Teplic Tomáš Grigar inkasuje čtvrtý gól v zápase s Brnem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud