26. května 2018 • 20:55

Ngadeu do Saúdské Arábie? Já s ním počítám ve Slavii, řekl Trpišovský

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mise splněna, mohl si říct Jindřich Trpišovský po výhře 3:0 v Teplicích, která dala Slavii jistotu druhého místa v HET lize. Vršovický klub tak pod jeho vedením splnil po triumfu v poháru i druhý jarní cíl. „V první řadě jsme rádi, že jsme to zvládli, že máme to, co potřebujeme. A že to je za přesvědčivé vítězství a ne pouze za remízu, která nám taky stačila. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, hráli jsme dobře a dohrávali jsme jej v klidu,“ podotkl trenér červenobílých.



Góly

Domácí:

Hosté: 41. Ngadeu, 51. Souček, 68. Zmrhal

Sestavy

Domácí: Jakub Diviš – Šimeček, Čmovš, Jeřábek, Vondrášek – Kučera, Ljevaković (C) – Jan Rezek (56. Červenka), Žitný (72. Kodeš), Hora (84. Díaz) – Vaněček.

Hosté: O. Kolář (88. Kovář) – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora (54. Hromada), Zmrhal (73. Tecl) – Milan Škoda (C).

Náhradníci

Domácí: Grigar, Kodeš, Červenka, Díaz, Kodad, Richter, Soungole

Hosté: Kovář, Tecl, Kúdela, Bucha, Pokorný, Hromada, Necid

Karty

Domácí: Ljevaković

Hosté: Milan Škoda

Rozhodčí

Hrubeš – Pelikán, Boček.

Stadion

AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice

Návštěva

6 805 diváků

Vítěznou branku vstřelil Michael Ngadeu, jehož výstupní klauzuli chce údajně zaplatit saúdskoarabský klub Al-Wehda. Co o tom víte?
„Vůbec nic, je to pro mě nová informace. S Michaelem jsme se během týdne dohadovali na plánu letní přípravy, na jeho příletu, takže o tom nic nevím. Má u nás platnou smlouvu a doufám, že bude pokračovat, protože hraje velmi dobře. Na pozici stopera je to pro nás momentálně hodně důležitý hráč. Myslím, že jeho koncentrace a výkon v dnešním zápase ukázal, že chce svou budoucnost dál spojit se Slavií.“

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Slavia 0:3. Hosté uhájili předkolo Ligy mistrů
Video se připravuje ...

Budete hrát kvalifikaci Ligy mistrů a určitě minimálně základní skupinu Evropské ligy. Potřebuje proto váš tým posílit a bude na to Slavia ekonomicky mít?
„Určitě budeme potřebovat kádr rozšířit, to každopádně. Na podzim nás čeká minimálně třicet zápasů a už během jara, kdy jsme jich hráli jen sedmnáct, jsme měli na některých postech velké problémy a hodně nás to limitovalo. Všichni víme, že potřebujeme posílit hlavně v křídelních pozicích. A je otázka pro vedení, jaké prostředky na to budeme mít, jak mohutné nakonec posílení bude. V Česku hledá hráče každý, takže potřebujeme reagovat rychle.“

Jak hodnotíte sezonu, v níž jste skončili na druhém místě a vyhráli pohár?
„Splnili jsme dva hlavní cíle. Navíc se povedl i takový drobný třetí – to znamená co nejvíc stáhnout náskok Plzně a co možná nejvíc oddálit jejich oslavy. O titul se hrálo až do předposledního kola. Takže s hlavními cíli je určitě spokojenost. Na druhou stranu jsme nesplnili ten interní, který jsme si dali v kabině, totiž být jarními mistry. Bohužel nás předběhl Jablonec. A další věc je, že všichni víme a cítíme, že v některých jarních zápasech bylo k atraktivitě hry dost daleko. Plus neproměňování šancí, to si v příští sezoně nemůžeme dovolit. Musíme být mnohem efektivnější.“

Teplice - Slavia: Škoda posunul míč po zblokované střele ke Zmrhalovi a ten propálil Diviše 0:3!
Video se připravuje ...

Teplice - Slavia: Střílený centr Frydrycha vyrazil Diviš před sebe, Ngadeu z dorážky posílá hlavou hosty do vedení 0:1!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud