16. června 2018 • 14:41

Dannyho konec ve Slavii: vzdal se ročního platu a poslal přátelský vzkaz

Autor: iSport.cz, adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to velká bomba, když loni v létě do Slavie zamířila trojice zahraničních hvězd – Halil Altintop, Ruslan Rotaň a Danny. O necelý rok později už v klubu není ani jeden, první dva skončili už v zimě, portugalský záložník se s klubem dohodl o rozvázání smlouvy před začátkem přípravy na další sezonu. „Rozhodně se se Slavií rozcházíme jako přátelé,“ vzkázal Danny přes klubový Twitter. Zaujal také tím, jaký postoj zaujal při jednání o finačním vyrovnání.



Měl patřit mezi největší hvězdy české ligy, jenže takové představy nenaplnil. V 21 ligových zápasech vstřelil za „sešívané“ jediný gól, na jaře už přišel o místo v základní sestavě a na hřišti se neobjevoval příliš často.

„Přeji všechno nejlepší klukům v kabině, celému klubu a budu Slavii nadále fandit! Děkuji také skvělým fanouškům,“ vzkázal Danny ke svému odchodu. Kromě něj v týmu skončili také Tomáš Necid , Eduard Sobol a Ruslan Mingazov.

Na Dannyho odchod ihned reagovali přední představitelé Slavie. „Danny, bylo mi ctí. Spolupráce s tebou pro mě byla velkým zážitkem. Zůstáváš v Praze, tak snad se budeme dál vídat!“ uvedl na svém twitterovém účtu Tomáš Syrovátka, člen představenstva a zástupce generálního ředitele.

Ocenil také neobvyklé Dannyho gesto. Portugalský hráč odchází bez jakéhokoliv finančního vyrovnání, ačkoliv měl v Edenu uzavřenou smlouvu ještě na jeden rok. "Vím, že má vyděláno, přesto jsem takový postoj ve Slavii nezažil," žasl Syrovátka.

Přestože na hřišti to nedopadlo podle očekávání, Danny zanechal v Edenu vynikající dojem. „Byla to obrovská zkušenost spolupracovat s tak velkým hráčem ve všech směrech. Díky, Danny!“ napsal tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Analýza posily: Coufal je skvělým nákupem pro Slavii a noční můrou pro soupeře
Video se připravuje ...

LIGOVÉ STŘIHY o Slavii: Kdo (ne)převýšil Škodu a jak bránit Stocha
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud