4. července 2018 • 16:53

Karviná ulovila první posilu, z Vlašimi přichází záložník Tusjak

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

První letní posilou fotbalistů Karviné se stal levý obránce či záložník Luboš Tusjak. Šestadvacetiletý odchovanec pražské Slavie přestoupil do slezského klubu z druholigové Vlašimi a podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.



„Luboše jsme sledovali delší dobu, je to levák s kvalitní kopací technikou. Doufáme a věříme, že se mu bude u nás dařit," uvedl pro klubový web sportovní ředitel MFK Karviná Lubomír Vlk.

Tusjak se vrací do první ligy po pěti a půl letech. V nejvyšší soutěži má na kontě 18 startů a jeden gól za Žižkov. Z angažmá ve Viktorii a následně i v Táborsku se zná s novým karvinským trenérem Romanem Nádvorníkem.

Těším se zpět do ligy, vrátil jsem se po delší době. Doufal jsem, že ještě nějaká nabídka z ligy přijde. Hned ve druhém kole jedeme na Slavii, to se těším dvakrát víc. Musím prorazit akorát do základní sestavy," řekl Tusjak.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud