Michal Kvasnica
20. července 2018 • 08:30

Baník našel vysněného defenzivního záložníka. Přijít má Jánoš z Boleslavi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým supem a sběračem míčů, jak pozici defenzivního záložníka nazývá trenér Bohumil Páník, se podle informací iSport.cz v Baníku stane mladoboleslavský Adam Jánoš. Příchod 26letého odchovance Sparty by měl být brzy dotažen.



Najít náhradu za Marka Hlinku, který se rozhodl přijmout lukrativní nabídku z Gruzie, to byla jedna z ostravských přestupových priorit. Povedlo se to nakonec doslova last minute před začátkem Fortuna ligy. Vedení Baníku je blízko dotažení přestupu Adama Jánoše z Mladé Boleslavi.

Záložník, který dnes slaví 26. narozeniny, svým důrazným stylem hry ve středu pole splňuje požadované atributy kouče Páníka. Jánoš je navíc dost zkušený, přitom v nejlepších letech, a když je třeba, dokáže zahrát i na jiných postech. Například na pravém kraji obrany, kde Ostravští aktuálně také příliš alternativ nemají.

Plzeň - Mladá Boleslav: Jánoš se po dlouhém pasu trefil k tyči a je to 3:0 pro Boleslav
Video se připravuje ...

Jánoš je odchovancem Sparty, kde se však neprosadil. V lize si udělal jméno v Jihlavě a v posledních dvou a půl letech v Mladé Boleslavi. Připsal si 111 startů a vstřelil 5 branek.

I vzhledem k tomu, že by Jánoš ve středočeském klubu pravděpodobně patřil do základní sestavy a Baník ho naopak potřeboval jako sůl, očekává se, že ostravský majitel musel sáhnout hluboko do kapsy.

Cena Jánoše na renomovaném serveru TransferMarkt.de se odhaduje na 8 milionů korun.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud