24. září 2018 • 17:18

Dobrá zpráva pro Slavii. Tecl s kolenem na operaci nemusí, potvrdil lékař

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

První vyšetření neukázalo, že by slávistický fotbalista Stanislav Tecl utrpěl v nedělním utkání 9. ligového kola s Bohemians 1905 vážné zranění kolena. Zda a jak dlouho bude osmadvacetiletý reprezentační útočník mimo hru, zatím není jasné.



Tecl v polovině prvního poločasu vršovického derby, které Slavia vyhrála 1:0, upadl na koleno a musel být ze hřiště s bolestivou grimasou odnesen na nosítkách. Na trávníku ho nahradil talentovaný Jan Matoušek.

Útočník Slavie absolvoval ihned po zápase magnetickou rezonanci v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. „Vyšetření naštěstí neukázalo rozsah zranění tak zásadní,“ vysvětluje pro klubový web lékař Petr Krejčí mladší.

„Nyní budeme postupovat konzervativně, na operaci Standa nemusí. V tuto chvíli má berle s ortézou a čeká ho rehabilitace v klubu,“ dodal slávistický lékař.

Teclova delší absence by byla pro červenobílé o to horší, že momentálně mají problémy všichni jejich útočníci. Dlouhodobě mimo hru je Mick van Buren, zranění trápí Petera Olayinku a Milan Škoda s Murisem Mešanovičem se teprve dostávají do herního zatížení po pauze. Na nezvyklé místo na hrotu útoku tak musel v neděli naskočit Matoušek.

"Standa má problém s kolenem, podvrtlo se mu. Doufáme, že bude brzy zpět. Byla by to pro nás velká ztráta, protože je ve skvělé formě," řekl novinářům slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia - Bohemians: Teclovi se otočilo koleno, musel být odnesen a střídán
Video se připravuje ...

Trpišovský o zdi jménem Ngadeu: Je to Iron Man!
Video se připravuje ...

Proti Bohemce je to vždy boj, tvrdí Matoušek po bitvě s Klokany
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud