Premium
19. října 2018 • 04:40

Sparta i Slavia už líčí na posily. Panák a Hašek vedou, kdo ještě táhne?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do lednového otevření zimního přestupového období stále zbývá dost času, za kulisami se ale o možných hráčských přesunech čile jedná už nyní. Aktivní jsou především Sparta a Slavia, kluby s nejvyššími ambicemi a finančními možnostmi. Podle informací deníku Sport by se na Letnou mohl přestěhovat karvinský stoper Filip Panák, sešívaní pak mocně usilují o Martina Haška mladšího z Bohemians. Mezi přestupové taháky ale nepatří pouze tato dvojice. Kdo další by v zimě mohl padnout do oka pražským "S"?



Vyztužit kádr a do premiérové ligové nadstavby vyrazit s nejsilnější možnou armádou. Ambice Sparty a Slavie pro zimní přestupový trh jsou totožné. Zdroje Sportu hovoří o tom, že největší české kluby už v tomto směru začínají podnikat první kroky. Políčeno mají na Filipa Panáka a Martina Haška.

Sparta dlouhodobě bojuje s obsazením stoperské dvojice. V létě přivedla z Olomouce Uroše Radakoviče, který se postavil vedle Semiha Kayi. V případě letenských středních beků je to ale nahoru dolů. Skvělý výkon na Baníku vystřídá mimořádně rozpačité vystoupení v Plzni. A tak pořád dokola.

I proto rudí zatoužili právě po Panákovi. Dvaadvacetiletý talent platí za dokonalého univerzála. V Karviné vystřídal všechny posty, po letním příchodu trenéra Romana Nádvorníka ale zakotvil na postu stopera. A vede si tak dobře, že skončil na sparťanském radaru.

Panák, Hašek a kdo dál?

Podle informací Sportu už byla jednání mezi oběma kluby zahájena a spějí ke zdárnému konci.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud