2. listopadu 2018 • 18:48

Au! Podívejte se na moment, který Plzeň zřejmě připravil o Krmenčíka

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to stoprocentně jisté, ale je to hodně pravděpodobné. Michael Krmenčík nejspíš utrpěl vážné zranění levého kolena v nedělním zápase se Slováckem (2:1) přesně v čase 65:13, kdy ho nenápadně a nijak záludně fauloval pravý bek hostí Jan Juroška. Jen malou útěchou pro reprezentačního útočníka i celou Viktorii je fakt, že z následného pokutového kopu vstřelil Roman Procházka vítězný gól.



Byl to šok, když podrobná středeční vyšetření odhalila, že Michael Krmenčík má přetržený zadní křížový vaz v levém koleni, a sezona tím pádem pro něj s největší pravděpodobností skončila. Fatální úraz utrpěl pětadvacetiletý útočník v nedělním zápase se Slováckem, v němž přitom odehrál devadesát minut a byl střídán až v nastaveném čase Tomášem Chorým z ryze taktických důvodů.

Fanoušky i vedení klubu tak celkem logicky začalo zajímat, kdy přesně se Krmenčík zranil. Podle informací iSport.cz k nešťastnému momentu došlo s nejvyšší pravděpodobností v 66. minutě, kdy v pokutovém území reprezentačního forvarda zkosil bek hostí Jan Juroška. Nešlo o nijak brutální ani záludný faul, spíš o hloupost a nešikovnost.

Krmenčík se po kopanci do levé nohy chvíli bolestí svíjel na zemi, ale držel se za kotník, respektive za holeň. Závadě v koleni nic nenasvědčovalo. Hráč s číslem 15 navíc nebyl ani ošetřován a bez známek nějakých potíží vydržel na hřišti dalších čtyřiadvacet minut.   

Kvůli bolestem šel však pro jistotu na kontrolní vyšetření, po němž se do světa rozletěla špatná zpráva.

Moment, který Plzeň zřejmě připravil o jejího střelce:

Plzeň - Slovácko: Osudový faul, který ukončil Krmenčíkovi sezonu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud