4. prosince 2018 • 17:39

Změny ve vedení Slavie. Krob končí jako ředitel, povýšil Syrovátka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia oznámila změny ve vedení klubu. Na pozici generálního ředitele končí Martin Krob, v klubu zůstává jako člen dozorčí rady. Jeho pravomoci převezme předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Novým místopředsedou představenstva se stává Tomáš Syrovátka. Jan Nezmar přebírá plnou odpovědnost za celý sportovní úsek a mládežnickou akademii. Aleš Stluka je jmenován novým členem představenstva Slavie a generálním ředitelem Eden Areny, doposud působil jako výkonný ředitel Sinobo Stadium. Klub to uvedl na svých stránkách.



V novém modelu, který Slavia představila veřejnosti, ponese plnou odpovědnost za klub představenstvo. Každý jeho člen bude mít na starost konkrétní oblast. Tu sportovní včetně odpovědnosti za mládežnickou akademii bude nově kompletně řídit Jan Nezmar.

„Chceme více než doposud prohlubovat spolupráci na různých úrovních – A týmu, juniorky a dorosteneckých kategorií. Naší ambicí je vychovávat hráče pro A tým jednotnou strategií. Proto jsem navrhl jmenování Jindřicha Trpišovského do pozice ‚hlavního trenéra klubu‘ a představenstvo to jednomyslně schválilo,“ uvedl na klubových stránkách Nezmar.

Z pozice generálního ředitele odchází Martin Krob, v klubu ale bude působit dál. „Martinu Krobovi patří poděkování za jeho práci, Slavii ve své době pomohl zachránit a postavit ji po manažerské i personální stránce. V další etapě budeme spolupracovat na strategickém směřování klubu, Martin bude působit v dozorčí radě klubu. Počítám i s další manažerskou spoluprací v rámci holdingu akcionáře Slavie,“ prohlásil předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.

Novým místopředsedou představenstva byl zvolený Tomáš Syrovátka. V gesci mu nadále zůstane marketing a obchodní strategie, ze své nové pozice statutárního zástupce se bude spolupodílet na koordinaci činnosti ostatních úseků. Představenstvo zároveň odvolalo ředitele organizačně-provozního oddělení Jiřího Trepeše.

Novým členem představenstva Slavie se stal i Aleš Stluka, doposud výkonný ředitel Sinobo Stadium. V představenstvu Slavie bude mít na starosti provozní a bezpečnostní agendu klubu a chod stadionu. V představenstvu zůstávají Jiří Bílek, Daniela Konrád (hlavní ekonom klubu), Tomáš Buzek (zároveň vykonává funkci v kontrolním výboru LFA). Předsedou představenstva je nadále Jaroslav Tvrdík.

Opava - Slavia: Pořádná strkanice mezi oběma týmy po bizarní bitvě o balon!
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Opava - Slavia 2:3. Nádherné drama. Hosté museli otáčet, rozhodl Souček
Video se připravuje ...

Opava - Slavia: Stoch nedal penaltu! Šrom se vytasil se skvělým zákrokem!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Opava - Slavia: Smola dostává druhou žlutou kartu, domácí dohrají v deseti!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud