Jakub Konečný
Premium
9. ledna 2019 • 05:00

Ceník ligových hvězd: Stancia střídá Hrošovský, nejdražší kádr má Slavia

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se startem zimního přestupového termínu aktualizoval specializovaný server transfermarkt.de tržní ceny hráčů ve FORTUNA:LIZE. Sparťana Nicolaeho Stancia vystřídal na čele prestižního žebříčku plzeňský záložník Patrik Hrošovský, nejdražší kádr má díky velkorysým investicím čínského majitele a výborným podzimním výkonům Slavia. Jaká je hodnota slávistického kádru? Kam se vyšplhala cena západočeského záložníka? A jak se na ceny hráčů dívají nejvýznamnější čeští agenti? Vše najdete v podrobném článku pro iSport Premium.



Starty na evropské scéně, forma, zdraví, věk. To jsou základní faktory, které určují cenu hráče. Alespoň z pohledu specializovaného webu transfermarkt.de, který se dění na přestupovém trhu dlouhodobě věnuje. A je z tohoto pohledu uznávaným a relevantním vodítkem i pro profesionály, tedy klubové funkcionáře a hráčské agenty, kterým se nyní říká zprostředkovatelé.

„Transfermarkt patří mezi zdroje poměrně blízké realitě. Dá se brát v oblasti cen vážně,“ říká matador Dalibor Lacina z agentury IFM-M.

„Určitě jej bereme v potaz. Slouží jako orientační bod,“ přitakává David Zíka ze společnosti Global Sports, do jejíhož portfolia patří nová jednička na žebříčku nejhodnotnějších hráčů FORTUNA:LIGY. Plzeňský záložník Patrik Hrošovský z prvního místa vytlačil Nicolaeho Stancia, přičemž před sparťana se nacpali i slávisté Tomáš Souček a Miroslav Stoch.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud