13. ledna 2019 • 05:00

Odchod Tetteha do Galatasaraye? Střelec Sparty teď není na prodej

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to velké téma posledních dní. Především v Turecku. Tamní média neustále dokola přetřásají, že se o útočníka Benjamina Tetteha zajímá slavný Galatasaray. Podle informací iSport.cz ale žádná konkrétní nabídka na stole neleží, ghanský kanonýr je navíc v tuhle chvíli neprodejný.



Tetteh má za sebou vynikající podzim. Pokud se někdo dokázal prodrásat ze sparťanského marasmu, byl to právě on. Mladý talent z Ghany zatížil konta soupeřů celkem devíti ligovými góly, je aktuálně nejlepším střelcem Sparty. A ta o svůj drahokam rozhodně nemá v úmyslu přijít. „Tetteh je v tuhle chvíli neprodejný, Sparta na něm chce stavět,“ potvrdil zdroj detailně obeznámený s děním v klubu.

Postoj letenského klubu je logický. Za vytáhlého kanonýra v tuhle chvíli nemá adekvátní náhradu. S ohledem na to, že druhá polovina ligového ročníku startuje za necelý měsíc, by ji navíc velice těžko sháněla. Tetteh má navíc v pouhých jednadvaceti letech obrovský předpoklad, že se bude nadále zlepšovat. Tím by logicky rostla i jeho cena na přestupovém trhu.

„Spekulacemi v médiích se nezabýváme, Benji je pro nás důležitý hráč, na podzim dal devět gólů. Neřešíme to, co se píše. Pro nás je platným hráčem kádru, na kterého spoléháme,“ upozornil asistent trenéra Letenských Radoslav Kováč .

Není tajemstvím, že Tetteha v posledním období důkladně monitoruje celá řada klubů z nejlepších evropských lig. Podle informací Nedělního Sportu ale dosud k žádné oficiální nabídce nedošlo, ani v případě zmíněného Galatasaraye.

A pokud by se tak stalo, Pražané by ji smetli ze stolu.

Posila Sparty Karlsson po debutu: Můžeme se přiučit od Švédů. Být pozitivnější a týmovější
Video se připravuje ...

Stanciu trénuje normálně, pořád je hráč Sparty, říká Kováč
Video se připravuje ...

Spartu poslal v Chotěbuzi do vedení Benjamin Tetteh
Spartu poslal v Chotěbuzi do vedení Benjamin Tetteh

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud