1. února 2019 • 00:34

Ngadeu už odcházel, nakonec zůstává ve Slavii! Tvrdík se zlobil na Fulham

Autor: jam, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už se zdálo, že obránce Michael Ngadeu opustí Slavii a přestoupí do anglického Fulhamu. Nakonec však podle vyjádření slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka zůstane v Edenu. Devatenáctý celek Premier League podle zprávy na jeho Twitteru nestihl dokončit přestup včas. Tvrdík si na sociální síti postěžoval i na jednání anglického klubu, kam byl připravený svého klíčového obránce uvolnit.



Divoký závěr měl poslední přestupový den v Anglii pro slávistického obránce Michaela Ngadeua. Fulham dal v noci ze středy na čtvrtek vědět, že hodlá za kamerunského stopera zaplatit výstupní klauzuli 4,5 milionu eur (115 milionů korun), kterou má ve smlouvě. Ngadeu pak ve čtvrtek dopoledne odletěl do Londýna, kde měl podstoupit zdravotní prohlídku a dohodnout se s účastníkem slavné Premier League na smlouvě.

Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na svém twitterovém účtu nejprve naznačil odchod slávistické opory a loučil se s ní, nakonec ale informoval, že přestup padl. „Přestože Slavia kolem 23 (hodiny) odsouhlasila smlouvu a vyšla vstříc i ve zdravotní prohlídce, ta nebyla dnes dokončena. Michael Ngadeu zůstává ve Slavii. Podle svých slov je naprosto v pohodě, těší se zpět do Prahy a k týmu se připojí v pondělí,“ napsal Tvrdík na sociální síť krátce po půlnoci.

Proč se Jaroslav Tvrdík zlobil? Tady je důvod.Foto Twitter

Slavia na svém webu ještě zveřejnila vyjádření samotného obránce. „Jsem v pohodě, v pondělí se opět připojím ke klukům v Praze, až se vrátí ze soustředění. Těším se na jarní část, věřím, že budeme úspěšní jak v domácí soutěži, tak i na evropské scéně," uvedl kamerunský stoper.

Z Tvrdíkovy zprávy vyplývá, že transfer byl připraven, ale nakonec se vše nestihlo provést čas. Ostatně v Anglii nejsou podobně vypjaté konce přestupového okna výjimečné. Na Ostrovech skončilo ve čtvrtek v půlnoci středoevropského času.

Slávistický šéf ještě na Twitteru později zkritizoval jednání anglického klubu, kterému podle jeho slov vyšla Slavia maximálně vstříc: "Není divu, že se jim Brexit nedaří. Otřesné jednání s klubem i hráčem. Velké poučení pro nás všechny." Svůj tweet ale brzy smazal, přesto je jasné, že Tvrdíka transferový veletoč před spaním hodně naštval. 

FOTBALOVÉ PŘESTUPY ONLINE>>>

Iron Man do Fulhamu a zpět. Přestup Ngadeua padl, teď může být klíčovým mužem Slavie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud