29. dubna 2019 • 18:50

DEBATA SPORTU: Jak pokračuje hledání trenéra pro Spartu?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápas bez odvolaného kouče Zdeňka Ščasného má za sebou fotbalová Sparta. V sobotu vyhrála na hřišti Opavy jasně 3:0, mužstvo ze střídačky vedl asistent Michal Horňák. Jde však jen o dočasné řešení, na Letné dál hledají nového trenéra. Klubové vedení aktuálně uvažuje o pěti kandidátech: Václavu Jílkovi, Martinu Haškovi, Pavlu Vrbovi, Martinu Svědíkovi a Adriánu Guľovi. Nad nejvhodnějším adeptem se v další obsáhlé DEBATĚ SPORTU zamýšlejí redaktoři deníku Sport Jan Vacek a Radek Špryňar.



Že Pražané utkání v Opavě ovládli, prý nebylo zase takové překvapení. „Většinou to tak bývá. Když se změní trenér, hráči dostanou nový impuls. Jdou zprávy, že ani v kabině už to s trenérem Ščasným tolik nefungovalo, takže spoustě hráčů se možná i ulevilo. A na výkonu to bylo znát, Sparta se zvedla,“ tvrdí Jan Vacek.

Redaktoři v DEBATĚ mluví také o tom, zda Michal Horňák během pár tréninků stihl něco změnit, či jestli je možné, aby v případě vydařené nadstavbové části dostal sledovanou funkci natrvalo.

Další dění by měl výrazně ovlivnit i Tomáš Rosický, sportovní ředitel Letenských. „Bude záležet na něm, aby určil směr a vyrazil pro trenéra, jenž v jeho očích bude ideální,“ doplňuje Jan Vacek s odkazem na zmíněnou pětici.

Radek Špryňar ovšem ideální volbu vidí úplně jinde. „Mně by největší smysl dával Ivan Hašek. Sparta totiž v tuhle chvíli potřebuje opravdu výraznou osobnost, což on splňuje,“ myslí si fotbalový redaktor Deníku Sport.

Jak hledání kouče Pražanů bude dál pokračovat? Co musí udělat Tomáš Rosický? A proč by angažmá bylo velkou výzvou pro kouče Plzně Pavla Vrbu? Odpovědi na tyto otázky najdete ve VIDEU!

SESTŘIH: Opava - Sparta 0:3. Horňákův úspěšný debut, Letenští se výrazně zvedli
Video se připravuje ...

Ščasný po dalším výbuchu končí ve Spartě! Kdo by ho mohl nahradit?
Video se připravuje ...

Trenér Sparty Michal Horňák před zápasem v Opavě
Trenér Sparty Michal Horňák před zápasem v Opavě

Opava - Sparta: Parádní spolupráce teenagerů! Drchal po Hložkově přiťuknutí zvyšuje na 3:0
Video se připravuje ...

Opava - Sparta: Karlsson po Sáčkově sólu zvyšuje na 2:0 pro Letenské!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud