Michal Kvasnica
Premium
13. června 2019 • 16:40

Baník vyřešil otazníky. Má jasno o trenérovi, Stronatim i legendách

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prodlouží Baník smlouvu s trenérem Bohumilem Páníkem, nebo se klub vydá jiným směrem? Odejde do Polska stoper Patrizio Stronati? Přijdou další posily? A co budoucnost kapitána Milana Baroše? Přestože Slezané zažili po letech klidnou a úspěšnou sezonu (5. místo v lize, finále MOL Cupu), po jejím skončení muselo vedení slezského klubu řešit spoustu nejasností týkajících se budoucnosti. Server iSport.cz přináší v sekci iSport Premium jejich přehled a zejména odpovědi na několik důležitých otázek.



Kdo bude trenérem? 

Největší a nejdůležitější rébus byl jednoznačně ten trenérský. Zkušenému Bohumilu Páníkovi na konci tohoto měsíce končila smlouva, její prodloužení nebylo automatické. Proti hrál zejména nepřesvědčivý herní projev a nešťastný závěr sezony, ve kterém se Baník do předkol Evropské ligy neprobojoval ani z domácí soutěže, ani z poháru. Šéfové se s Páníkem nakonec domluvili na pokračování, byť není vyloučeno, že v realizačním týmu dojde k okysličení.

Názor Sportu: Vyhazovat trenéra po úspěšném ročníku lze jen tehdy, pokud jste si stoprocentně jisti lepší náhradou. A ta jediná ve chvíli, kdy si Radoslav Látal plácl s Olomoucí, padla. Ostravská kabina si žádá personu, David Holoubek má na angažmá pod drobnohledem náročných fanoušků čas. Bohumil Páník zaslouženě dostává další šanci, na řadu již však musí přijít atraktivnější fotbal.

Odejde Stronati? 

Lech Poznaň chtěl mít na dnešním začátku přípravy novou posilu v podobě Patrizia Stronatiho. To se však nestane. Do Ostravy sice poslal konkrétní nabídku, 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud