20. června 2019 • 11:35

Sigma dál posiluje. Přichází záložník Greššák, klub testuje cizince

Autor: mik
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sigma Olomouc je podle informací iSport.cz blízko získání další posily. Měl by se jí stát 30letý slovenský defenzivní záložník Lukáš Greššák z polského Zaglebie Sosnowiec, který se již dnes na Andrově stadionu přivítal s novými spoluhráči. Po Milanu Kerbrovi, jehož podpis smlouvy závisí už jen na zdravotní prohlídce a detailech smlouvy, tak Hanáci v kádru vítají druhého nováčka.



Zkušený hráč s jasnou ambicí ihned zapadnout do základní sestavy, taková byla letní přestupová priorita nového olomouckého trenéra Radoslava Látala. Pozice? Levý bek, střední záložník a útočník.

Po prvních dnech přípravy to vypadá, že se Sigmě brzy podaří přání ze dvou třetin splnit. Příchod levonohého univerzála Milana Kerbra je už jen pouhou formalitou a druhým novicem se stane Lukáš Greššák.

S 30letým slovenským defenzivním záložníkem spolupracoval kouč Látal loni na podzim při úspěšném angažmá v Trnavě, Greššák patřil mezi opory i ve skupinové fázi Evropské ligy, kde Spartak získal obdivuhodných sedm bodů.

Jaro už však z Greššákovy strany tak povedené nebylo, strávil ho v polském Zaglebie Sosnowiec, se kterým sestoupil a nyní se stal volným hráčem. Na Hané by měl uprostřed zálohy zaplnit díru po Lukáši Kalvachovi, jenž přestoupil do Plzně.

Olomouc navíc od čtvrtku testuje i dva fotbalisty z Venezuely, na cestě je i útočník z francouzského Lyonu.

Vše o Olomouci čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud