29. června 2019 • 15:48

Plzeň pouští Pačindu na hostování. Bude hrát za polské Kielce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský ofenzivní záložník Erik Pačinda zamířil z Plzně na roční hostování do polského klubu Kielce. Viktoria o odchodu třicetiletého fotbalisty informovala na svém webu.



Pačinda přišel do Plzně loni na podzim po rozvázání smlouvy v Dunajské Stredě. Za A-tým Západočechů mohl nastoupit až v jarní části sezony, ale nedokázal si vybojovat pevné místo v sestavě. Čtyřnásobný slovenský reprezentant si v 11 prvoligových zápasech připsal jeden gól a jednu asistenci. Pačinda se nevešel do plzeňského kádru pro soustředění v Rakousku.

"S ohledem na obrovskou konkurenci v záložní řadě, hráčův věk a menší herní vytíženost jsme se rozhodli Erika uvolnit na hostování. Je pro něj důležité, aby pravidelně nastupoval. Přesně to od angažmá v Koroně Kielce očekáváme. Přejeme mu, ať se mu v polské lize daří," uvedl generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Pačindovým spoluhráčem v Kielcích bude i český útočník Michal Papadopulos, který do Korony začátkem června přestoupil z mistrovských Gliwic.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud