Jan Podroužek
Premium
9. srpna 2019 • 05:00

Oscar místo City do Slavie a za víc peněz? Jaké je pozadí a Krobova role

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

O víkendu, nebo možná až těsně po něm se může definitivně rozmotat dění okolo opory Slovanu Liberec Oscara Dorleye. Na forhontu byla Slavia, pak slavný Manchester City, a teď se osud mladého Liberijce zase klopí spíš do Edenu. Jednadvacetiletý záložník podle zákulisních zpráv téměř jistě posílí českého mistra.



Měla to být bomba, jakou český a možná ani československý fotbal nepamatuje. Hráč z tuzemské ligy to málem vzal rovnou mezi úplnou smetánku. Do Manchesteru City. Z odchodu Oscara Dorleye do týmu anglického mistra nakonec nic nebude, zaháčkuje ho spíš ten český.

Slavia podle úsečných zpráv z fotbalového zákulisí zahájila jednání se Slovanem Liberec a jeho majitelem Ludvíkem Karlem dřív než Manchester City. V tu ránu se ovšem přestup zašmodrchal, právě když si „Citizens“ stoupli prostřednictvím zmocněnce Martina Kroba do fronty na Oscara.

Bývalý generální ředitel „sešívaných“ se v nedávné době pustil na novou dráhu, stal se hráčským zprostředkovatelem, a v rámci toho získal na základě svých kontaktů právo na zastoupení hráče na přestup do Manchesteru City a v jednáních by figuroval i v případě, že by o oporu Slovanu měl zájem některý z

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud