Jan Podroužek
2. prosince 2019 • 10:53

400 milionů za Koláře! Slávistickou oporu láká legenda Arsenalu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl by to druhý nejdražší přestup z české ligy do zahraničí. Ondřej Kolář by překonal i svého bývalého spoluhráče Alexe Krále, který odcházel v létě do Spartaku Moskva za přibližně 310 milionů korun. Na slávistického brankáře prý přiletěla nabídka atakující hranici 400 milionů korun, zájemcem má být francouzský OGC Nice.



Hrát pod legendárním záložníkem Arsenalu Patrickem Vieirou, v sestavě třeba útočník Kasper Dolberg a všude kolem prostředí jižní Francie, Azurového pobřeží a Provence.

Brankář Ondřej Kolář má podle informací Sportu luxusní nabídku. Nice se prý vytasilo se závratnými patnácti miliony eur, to je bezmála 400 milionů korun. Za víc odcházel z české ligy už jen Tomáš Rosický v lednu 2001 ze Sparty do Borussie Dortmund. Za zhruba půl miliardy korun.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Jenže Slavia zatím na francouzské laso neskáče.

„... nabídku začnu seriózně studovat tak na dvojnásobku té, co přichází,“ napsal mimo jiné na Twitter šéf klubu Jaroslav Tvrdík . Tím pádem by Nice muselo přihodit až k 800 milionům...

„Vím, že na něj jezdí hodně klubů a byl tu i jeden konkrétní a částka hodně zajímavá,“ nechtěl být konkrétnější trenér Jindřich Trpišovský. „Ale musíme se na tyhle věci připravit, patří to k tomu, co jsme předvedli v Evropě. Je to odměna pro hráče, že je ostatní kluby sledují a ocení je,“ dodal ještě.

Kolářův odchod se v tuhle chvíli nedá vůbec považovat za hotový. Podle jednotlivých zpráv vedení „sešívaných“ svého brankář uvolňovat nechce.

Leda že by Nice opravdu významně přihodilo...

OGC Nice Vše o klubu ZDE

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Slavia - Karviná 2:0. Čekání na gól ukončil Takács, zvýšil Škoda
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud