Jan Vacek
Premium
30. prosince 2019 • 11:57

Posila pro Spartu? Letenští si v Belgii vyhlédli mladého stopera

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupový uragán od Sparty během zimního transferového termínu očekávat nelze. Pražané přesto budou chtít mužstvo doplnit a zkvalitnit. Největší otazník se napříč podzimem vznášel nad stoperským postem. Odpověď by mohli Letenští najít v Belgii, kde si podle informací serveru iSport.cz vyhlédli mladého stopera. V zamčené části článku pro iSport Premium se dozvíte, kdo by se od jara mohl stát parťákem Davida Lischky.



Pozice středních obránců je letitým tématem (a taky velkou bolestí) Sparty. V letenských kancelářích se měnilo vedení, u týmu se točili trenéři. Stabilizace na klíčovém postu ale nepřicházela. Dlouho se tak nedělo ani po letním nástupu trenéra Václava Jílka.

Variant se vyzkoušelo mnoho, každá z nich ovšem dřív nebo později narazila na opakující se triviální chyby jednotlivců. Částečné zlepšení nastalo až v polovině září, tedy s nástupem uzdraveného Davida Lischky.

Jestliže se ještě koncem podzimu zdálo, že Sparta nebude stoperský post v zimě řešit, nyní je vysoce pravděpodobné, že sportovní ředitel Tomáš Rosický na trh pro středního obránce vyrazí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud