3. ledna 2020 • 15:42

Plzeň čeká Guľův nástup. Šance pro hráče z hostování i třífázové tréninky

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v pondělí na značkách! Adrián Guľa přivítá v Plzni své nové svěřence, ujme se taktovky po úspěšném Pavlu Vrbovi. Slovenský odborník jistě řádně provětrá zavedené pořádky, hráči si budou zvykat na odlišnou přípravu. Co kouč u českého vicemistra chystá?



Na pondělním startu zimní přípravy se Guľovi ohlásí čtyři navrátilci z hostování - Milan Havel (Bohemians), Ubong Ekpai (České Budějovice), Pavel Bucha (Mladá Boleslav) a Pavela Šulc (Opava). Do přípravy se zapojí i stoper Šimon Gabriel z B týmu a dopředu ohlášená posila, chorvatský záložník Marko Alvir.

Nová jména značí, že letité stálice si udrží svou pozici jen tvrdou prací. Limberský, Řezník, Hubník, Hořava, Kopic, Krmenčík a další zkušené opory musí nového trenéra přesvědčit, aby s nimi dál počítal.

Je dost možné, že kádr se během přípravy řádně provětrá, což je ostatně jeden z Guľových úkolů. Viktoria potřebuje nový šmrnc a postupně do sestavy zabudovat mladší hráče, aby navázali na slavné období mimořádné generace, která v Plzni vyhrávala tituly a třikrát si zahrála Ligu mistrů.

Guľa rád pracuje s mladými hráči, také proto mohou navrátilci do plzeňského dresu cítit novou motivaci. Víc prostoru by mohl dostat i Christián Herc, který se pod Vrbou na podzim neprosadil, ale Guľovi dělal ve slovenské jednadvacítce kapitána a patřil ke klíčovým hráčům.

První dva dny v Plzni tradičně věnují zátěžovým funkčním testům, celý tým společně na hřiště vyběhne poprvé ve středu. Tam se do hráčů pořádně opře trenér Guľa. Náročný kouč chystá dvou i třífázové tréninky, před odletem na soustředění do Španělska (pondělí 27. ledna) Viktoria odehraje v tréninkovém areálu v Luční ulici také tři přípravné zápasy (Ústí nad Labem, Žižkov, Sokolov).

Jak už informoval server iSport.cz, trenér hned od chvíle, co klub oznámil jeho jmenování, pilně pracuje. S plzeňským vedením vyjednává o novinkách, mimo jiné zajištění kamerového systému na detailní snímání tréninkového procesu. Hráče čeká opravdu náročná příprava, Guľa je známý svým důsledným, profesionálním způsobem práce.

Příprava Plzně

6. ledna zahájení přípravy (fyzické testy)
8. ledna první trénink
18. ledna Plzeň–Ústí n. L. (Luční ulice)
23. ledna Plzeň–Žižkov (11), Plzeň–Sokolov (14)
27. ledna–7. února soustředění ve Španělsku (Estepona, čtyři přípravná střetnutí)

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

TOP MOMENTY 20. kola: Vrbova hořká rozlučka s Plzní a slávistický koncert
Video se připravuje ...

TOP podzimní góly Plzně: Kopicovy parády nebo Kalvachův přímák snů
Video se připravuje ...

Vrba končí v Plzni. Klubové ikoně tleskala Evropa, nahradit trenéra má Guľa
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud