13. ledna 2020 • 16:29

Posila pro boje o záchranu. Karviné pomůže explzeňský gólman Bolek

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Karviné posílil brankář Petr Bolek. Ostravský rodák podepsal s patnáctým týmem ligové tabulky smlouvu na rok a půl. Slezané o tom informovali na svém webu.



"Petr je osobnost, Čech a hlavně borec z blízkého okolí. To je strašně důležitý aspekt. Jsem přesvědčený, že nám na jaře výrazně pomůže po sportovní stránce a osobitým charisma," citoval klubový web slovenského trenéra Juraje Jarábka.

Pětatřicetiletý Bolek hrál v minulosti za Ostravu, Liberec, Slovácko a Plzeň. Přestože v nejvyšší české soutěži odchytal pouze 35 zápasů, získal čtyři tituly. Naposledy působil ve Spartaku Trnava.

"Těším se na návrat do české ligy, navíc bydlím v Ostravě. Jsem rád, že jsme se domluvili a je potřeba poděkovat i vedení Trnavy," řekl Bolek. "Na jaře jsem ve Spartaku odchytal devět utkání, plus jsem pomohl k vítězství v poháru. V této sezoně, v její podzimní části, jsem odchytal jeden ligový duel a další asi tři v poháru. Jinak chytával odchovanec Dobrivoj Rusov. Když se ale ohlédnu za tímto angažmá na Slovensku, tak musím konstatovat spokojenost," uvedl zkušený brankář.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud