22. ledna 2020 • 15:12

Slavia – Ústí 0:1. Překvapivá prohra na úvod, hráli Oscar i Hellebrand

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia nezvládla první přípravný zápas v zimní přestávce. Jednoznačný lídr FORTUNA:LIGY podlehl na strahovském stadionu Ústí nad Labem 0:1, když jedinou trefu utkání vstřelil v 78. minutě Michal Bílek. V „sešívaném“ dresu se poprvé představili záložníci Oscar a Patrik Hellebrand, kteří shodně odehráli první poločas.



„Ústí mělo skvělý pohyb, kterým mi připomnělo nás, když jsme v topu. Výkon od nás nebyl dobrý ani v jednom poločase, i když ve druhém byl podstatně kvalitnější, přestože jsme ho paradoxně prohráli,“ řekl novinářům trenér červenobílých Jindřich Trpišovský.

V záloze Slavie v úvodním poločase nastoupili i oba nováčci Oscar s Hellebrandem. Pražanům v 15. minutě pomohla tyčka po Dramého střele, na druhé straně trefil brankovou konstrukci také hlavičkující Zelený. Ústí drželo s favoritem krok a po půlhodině hry Bassey napálil břevno. Do stejných míst pak v 78. minutě zamířil i slávista Stanciu. Vzápětí rozhodl zápas Bílek umístěnou ranou.

„Samozřejmě jsme si představovali, že zápas zvládneme daleko lépe. Zase možná tahle facka je lepší na začátku, než kdyby přišla (v prvním jarním kole) na Bohemce,“ prohlásil útočník Stanislav Tecl, který odehrál druhý poločas.

Vršovický tým v sobotu čeká další přípravný duel s prvoligovým nováčkem Českými Budějovicemi, pak slávisté odletí na herní soustředění do Portugalska, kde se utkají s dánským Aarhusem, Valerengou Oslo a švédským Hammarby.

SESTŘIH: Slavia - Ústí nad Labem 0:1. Mistr senzačně padl
Video se připravuje ...

Trpišovský kvituje setrvání Nezmara. Ze Sigmy chce talentovaného Zimu
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud