23. ledna 2020 • 16:50

Návrat je blízko! Mazuch letí s Boleslaví na Maltu, smlouvu stále řeší

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude hrát stoper Ondřej Mazuch na jaře za Mladou Boleslav? Tahle varianta je blíž než na začátku původně nezávazné zkoušky. Ta se dál protahuje, finální verdikt o budoucnosti třicetiletého obránce zatím nepadl, každopádně Mazuch v pátek odcestuje se Středočechy na soustředění na Maltě.



Už to, že řízný obránce, který naposledy působil v anglickém Hullu, na kemp odlétá, něco signalizuje. Boleslavský trenér Jozef Weber sice avizoval, že by měl rád jasno ještě před ním, ale vše se rozsekne až po další fázi přípravy na středomořském ostrově. Každopádně podle informací Sportu je dohoda na dobré cestě, zatím se mezi Mazuchem a aktuálně pátým týmem FORTUNA:LIGY jedná o půlroční spolupráci.

Uvidí se po návratu z Malty. Tam se Středočeši utkají s Dunajskou Stredou a Baníkem Ostrava, nebo Zbrojovkou Brno, a pak také s domácím celkem Hibernians.

Mazuch absolvuje s Boleslaví zatím celou zimní přípravu, testuje své tělo po dlouhé pauze, kterou mu způsobily problémy s achilovkou. „Jsem rád, že všechno drží, achilovka mě nebolí. Až se divím, jak tělo nejnáročnější část přípravy zvládá,“ hlásil Mazuch po prvním přípravném utkání s béčkem Sparty. V něm odehrál poločas, následně proti Hradci Králové pobyl na trávníku sedmdesát minut a další poločas přidal proti Varnsdorfu.

Weber byl s jeho prací spokojený. „Jeví se dobře,“ hodnotil velitel boleslavské lavičky v průběhu přípravy. Celek z města automobilů chce stopera v zimní pauze jednoznačně přivést. Slavia uplatnila opci na Ladislava Takácse, který u ní na podzim hostoval, a Boleslav potřebuje nutně vyztužit obrannou linii. Na podzim inkasovala ve dvaceti kolech dvaatřicet branek, víc jich dostaly jen Příbram a České Budějovice.

FK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud