Adam Procházka
27. ledna 2020 • 18:11

Sparta je na soustředění bez Haška, nedostavil se na letiště. Chybí i Kaya

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty vyrazili na soustředění do španělské Marbelly. Pražané odletěli na jih s 22 hráči a třemi brankáři. S týmem neodcestoval kromě dlouhodobě zraněných Filipa Panáka a Václava Kadlece ani Martin Hašek. „Nedostavil se k odletu. Vyvodíme z toho důsledky,“ uvedla Sparta na svém webu. Chybí také Semih Kaya, který má svalové problémy, a Lukáš Juliš. Herního kempu se naopak zúčastní navrátilec po zranění Bořek Dočkal, ale také Jan Fortelný, Václav Drchal či šestnáctiletý Adam Karabec.



V pondělí vpodvečer mužstvo trenéra Václava Jílka zamířilo na Letiště Václava Havla, odkud vyrazilo směr Španělsko. V Marbelle čeká sparťany do 7. února pilování zejména taktické stránky hry, ale také přípravné duely.

Letenští odcestovali s 22 hráči a třemi brankáři. K odletu se nedostavil záložník Martin Hašek. „Klub to vnímá jako výrazné porušení hráčových povinností a vyvodí z takového jednání důsledky. Sparta se k situaci vyjádří obsáhleji v nejbližších hodinách,“ stojí v prohlášení na webových stránkách letenského celku.

Kromě Haška na soustředění neodletěli dlouhodobě zranění Panák s Kadlecem, ale ani turecký stoper Semih Kaya, kterého trápí svalové problémy. „Do Španělska cestuje kádr tvořený hráči, kteří mohou absolvovat tréninkové jednotky s mužstvem a budou trenérskému štábu k dispozici pro přátelská utkání,“ uvedla Sparta.

Mimo tréninkový proces nadále zůstává Tal Ben Chaim. „Na začátku tohoto roku podstoupil artroskopickou operaci kolene a věnuje se rehabilitaci,“ objasnili Letenští. S týmem není ani Lukáš Juliš, který by měl jarní část sezony strávit na hostování.

Soupiska Sparty pro herní kemp v Marbelle:

Brankáři: Milan Heča, Florin Nita, David Bičík

Obránci: Nhamoinesu Costa, Martin Frýdek, Dávid Hancko, Matěj Hanousek, David Lischka, Lukáš Štetina, Andreas Vindheim

Záložníci: Bořek Dočkal, Jan Fortelný, Martin Graiciar, Adam Hložek, Guélor Kanga, Adam Karabec, David Moberg Karlsson, Ladislav Krejčí, Georges Mandjeck, Srdjan Plavšić, Michal Sáček, Michal Trávník

Útočníci: Václav Drchal, Libor Kozák, Benjamin Tetteh

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Jílek: Prioritou zůstává stoper. Dočkal ukázal rozdílové věci
Video se připravuje ...

Dočkal po návratu: Malý zázrak, vyhráno ještě ale nemám
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud