7. února 2020 • 14:20

Sparťané na Plzni. Jílek u přestřelky, nechyběli ani Paska s Kukou

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oplatili si návštěvu. Ve čtvrtek sledovala plzeňská delegace počínání Sparty proti Malmö, dnes zase na soustředění ve Španělsku trenéři Letenských zavítali na generálku Viktorie proti Krasnodaru. Václav Jílek se svými asistenty viděl divokou výhru Západočechů 4:3. Tedy mnohem povedenější výsledek než v případě Jílkova týmu, který v posledním duelu před startem jarní části FORTUNA:LIGY prohrál 0:2 se švédským soupeřem, navíc po matném výkonu. 



Před sparťanským dohledem se vytáhli. Fotbalisté Plzně, na jejichž generálku s Krasnodarem zavítali trenéři Sparty Václav Jílek, Jiří Saňák a Michal Horňák, dnes v gólově bohatém utkání přestříleli druhý celek ruské Premier Ligy Krasnodar 4:3.

Realizační tým Letenských si tak mohl udělat obrázek o hře týmu, s nímž chtějí sparťané na jaře bojovat o druhé místo v lize za suverénní Slavií.

Svěřenci Adriana Guľy v zápase ukázali, jak moc dokážou být produktivní, ale zároveň, že mohou výt i zranitelní směrem dozadu. To totiž doposud v přípravě moc neplatilo, když Viktoria v předešlých šesti duelech inkasovala jen jednou.

Trenéři Sparty se dorazili podívat na generálku Plzně proti Krasnodaru
Trenéři Sparty se dorazili podívat na generálku Plzně proti Krasnodaru

Nebyli to ale jen sparťanští trenéři, kdo bedlivě sledoval počínání Západočechů. Duel si nenechal ujít ani hráčský agent Pavel Paska, který má nemalý podíl na odchodu slávisty Tomáše Součka do West Hamu.

Přítomný byl také  vicemistr Evropy z roku 1996 a bývalý útočník Slavie Pavel Kuka, který v Plzni dříve působil jako sportovní manažer. V hledišti stadionu v Marbelle samozřejmě nechybělo ani nejvyšší vedení plzeňského fotbalové klubu. Vedle majitele Tomáše Paclíka tak usedl generální manažer Adolf Šádek. Opodál zase Daniel Kolář , bývalý fotbalista Viktorie, který aktuálně v klubu působí jako sportovní manažer mládeže.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud