12. března 2020 • 12:50

Hrát se nebude?! Situace vyřešena, napsal Tvrdík. Nezmarovi není dobře

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kluby fotbalové FORTUNA:LIGY se ve středu domluvily na tom, že soutěž bude pokračovat bez diváků. Proti tomuto řešení vystupovala Slavia, jejíž zástupci se na jednání nedostavili. Jana Nezmara teď na sociální síti „omlouval“ předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík, který ale zároveň naznačil, že liga se hrát nebude. „Podle našich informací ale je situace již vyřešena,“ napsal na Twitteru ve čtvrtek dopoledne. Odpoledne pak vláda vyhlásila nouzový stav a zákaz sportu nad 30 lidí.



„Jan Nezmar včera nepřišel, protože mu nebylo dobře a přesně splnil pokyny lékařů. Zůstal doma,“ uvedl předseda představenstva Slavie na Twitteru s odkazem na středeční ligový výbor LFA, kde zástupce lídra tabulky chyběl. To komentoval i předseda LFA Dušan Svoboda.

Tweet Jaroslava Tvrdíka, který naznačil, že fotbalová liga se o víkendu hrát nebude
Tweet Jaroslava Tvrdíka, který naznačil, že fotbalová liga se o víkendu hrát nebude

Slavia nicméně trvala na tom, že kvůli ochraně zdraví fotbalistů a všech ostatních by se liga hrát neměla. „S výzvou jsme se včera obrátili přímo na kluby. Většina souhlasila se schůzkou pléna zítra. Podle našich informací ale je situace již vyřešena. Zdraví především,“ doplnil Tvrdík.

S největší pravděpodobností mluvil o připravovaných plánech vlády na vyhlášení nouzového stavu. Ten nakonec premiér Andrej Babiš opravdu vyhlásil. Spolu s tím od pátku také platí zákaz veškerého organizovaného sportu v počtu nad 30 účastníků, což prakticky znamená přerušení fotbalové ligy.

Koronavirus a sport ONLINE: vše o odložených zápasech, zrušených sezonách a nakažených sportovcích ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud