5. července 2020 • 12:01

Sparta i Slavia budou podle expertů v lize bodovat naplno

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty a Slavie v neděli v nejvyšší soutěži v zápasech proti severočeským soupeřům nezaváhají. „Sparta je po vítězství v poháru favoritem doma proti Jablonci. Věří jí 98 procent tipérů, jedničku lze sázet v kurzu 1,49:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. „Třiaosmdesát procent fanoušků pak věří Slavii při utkání v Liberci, výhru týmu Jindřicha Trpišovského lze sázet v kurzu 2,01:1,“ dodává.



Sparta se v závěru soutěžního ročníku rozjela, zlepšenou formu korunovala i v pohárovém finále na hřišti Liberce a teď to podle bookmakerů potvrdí. „Fanoušky zaujal tip, že Sparta vyhraje v handicapu -1,0 vypsaném v kurzu 1,79:1. Budou padat také góly. Sází se na to, že padnou nejméně dva a to v kurzu 1,21:1, případně, že padnou nejméně tři branky v kurzu 1,66:1,“ napovídá Světlíková, jak by to v neděli večer na Letné mohlo vypadat.

Tomu, že zápas na Spartě nebude mít vítěze věří jen jedno procento tipérů (kurz 4,56:1), stejně početný tábor odhaduje, že tři body získá Jablonec (6,73:1).

Liberec má před bitvou s mistrovskou Slavií problém se sestavou, ale dá se čekat, že složením základní jedenáctky zamíchá i kouč Pražanů Jindřich Trpišovský. Fanoušci i bookmakeři ale i tak věří, že na tři body dosáhnou sešívaní. „Výhru Slovanu tipuje jen jedenáct procent sázkařů (kurz 3,70:1), nerozhodný výsledek pak má na tiketu jen šest procent tipérů (kurz 3,65:1), prozrazuje Světlíková.

Stejně jako v případě utkání Sparty, se i v duelu konkurenčního „S“ předpokládá, že budou padat branky. „Že padnou nejméně dva góly lze sázet v kurzu 1,27:1, což vypadá jako tutovka. Lákavější kurz 1,84:1 je vypsán na to, že se budou u Nisy těšit fanoušci ze tří vstřelených branek,“ dodává tisková mluvčí Chance.

Témata:  slavie, fotbla, Sparta Praha
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud