Jan Vacek
Premium
21. července 2020 • 05:00

Tetteh ve Spartě stagnuje. Na přetřes přichází možný odchod z Letné

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přicházel s pověstí generačního talentu. Sparta měla být klubem, kde to po slibném rozjezdu v Bohemians rozbalí naplno. Benjamin Tetteh (23) během prvního podzimu v rudém oslnil, od té doby to s ním ale jde od desíti k pěti. V poslední sezoně zvládl pouze sedm ligových tref. Podle informací deníku Sport tak Letenští vůbec poprvé začínají pracovat s myšlenkou, že by kývli na hráčův odchod. Ovšem jen v případě adekvátní nabídky. Žádná taková na stole ale neleží. Zatím...



Kdyby mělo vedení Sparty možnost položit jedinou otázku kouzelnému džinovi, velmi pravděpodobně by to byla tahle: Co máme udělat, abychom z Benjamina Tetteha vymlátili jeho (nesporný) potenciál?

Pražané si s tím lámou hlavu už druhým rokem. Zkoušejí, vymýšlejí. Zatím ale spolehlivě, a především dlouhodobě, nefunguje nic. V klubu se měnili trenéři, spoluhráči, koncepce. Tetteh si ale pořád jede to svoje. Člověk tak nějak tuší, že v něm dřímá něco opravdu velkolepého, zároveň má ale stále víc pochybností, zda to třiadvacetiletý útočník ze sebe vůbec někdy dostane.

iSport Premium nyní pro nové předplatitele jen za 1 Kč za první měsíc + zdarma vstup do saunového světa >>>

Do tohoto bodu podle všeho dospěla i Sparta. Podle informací deníku Sport totiž vůbec poprvé připouští myšlenku, že by s ghanským útočníkem zpřetrhala vazby. To, co bylo dosud nemyslitelné, se může stát realitou.

Byť v předchozích přestupových obdobích na Tetteha konkrétní nabídky nechodily, určitý zájem o něj avizovalo více klubů. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
13

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud