Jan Podroužek
2. srpna 2020 • 21:12

Slavia láká svou nedávnou hvězdu. Jenže má pozitivní test na COVID...

Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě silné zprávy najednou, obě se týkají bývalé slávistické hvězdy Miroslava Stocha. Zaprvé, 30letý záložník je po jedné sezoně v PAOK Soluň znovu v kontaktu se „sešívanými“, řeší se jeho možný návrat do Edenu. A druhá, sám Stoch se přiznal na Instagramu, že byl pozitivně testován na COVID, což případný přestup neulehčuje...



Už v prosinci minulého roku se ve slovenských médiích objevovaly spekulace, že Miroslav Stoch je na odchodu z PAOK Soluň. Jen po půlroce svého řeckého angažmá, kam odešel po titulu se Slavií za přibližně čtyřicet milionů korun.

Slovenský záložník totiž během podzimní části odehrál jen pět soutěžních zápasů. Nakonec zůstal, ale ani na jaře se jeho situace příliš nezlepšila, přidal jen deset dalších startů, osm v lize a dva v národním poháru.

Proto prý uvažuje, že z PAOKu po jedné sezoně zase odejde. A znovu ho má lákat Slavia. Červenobílí si prý měli zjišťovat podmínky případného přestupu, odstupné „nula“, byť záložníkovi běží v Soluni smlouva ještě na další rok. Plat ve zhruba podobné výši, kolik Stoch ve Slavii vydělával při svém odchodu. Tehdy se spekulovalo o 80 až 90 tisících eur měsíčně, tedy přes dva miliony korun.

Případný návrat se ale komplikuje velmi otevřenou zprávou, kterou bývalý reprezentant zveřejnil na svém Instagramu.

„Jak někteří z vás vědí z médií, v našem týmu (PAOK) byl zjištěn pozitivní test na COVID. Naneštěstí, ten šťastlivec jsem já,“ přiznal se Stoch.

„Nebojte se, cítím se dobře, nemám žádné problémy a jsem si jistý, že budu na hřišti už ve čtvrtek, nebo v pátek,“ pokračoval s dovětkem, že ostatní jeho spoluhráči, členové realizačního týmu i hráčova rodina měli testy negativní.

Stoch tedy nemůže za současných okolností pochopitelně vycestovat z Řecka, přesto má být s vedením Slavie v permanentním kontaktu.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Ve Slavii se bude řezat kádr. Až deset hráčů může zamířit jinam
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Ševčík králem ligových trávníků, žezlo převzal po Součkovi. Má na zahraničí?
Video se připravuje ...

TOP jedenáctka fotbalové sezony: Stanciu, Kanga, vynikal Malinský
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
8

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud