Michal Kvasnica
Premium
11. srpna 2020 • 04:50

Cizina loví v Baníku! Talent podepsal v Interu, o oporu stojí Poláci

Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

O srbském vábení Nemanji Kuzmanoviče a přestupu Arťoma Mešaninova do ruské Baltiky už se pár týdnů ví, nicméně nejde o jediné hráče Baníku, o které je zájem v zahraničí. Kluby z ciziny zaujal Denis Granečný, jenž čeká na zdravotní prohlídku v nizozemském Emmenu, či Patrizio Stronati, na kterého se vyptávají v Polsku, Maďarsku, Dánsku, Itálii či Německu. A pecka na závěr: do slavného Interu Milán v tichosti přestoupil šestnáctiletý talent Samuel Grygar!



Pozor, na Bazalech je v posledních dnech dosti rušno. Kromě Tomáše Zajíce s Janem Juroškou sice další vyhlédnuté posily zatím na soustředění do Rakouska nedorazily, ale řeší se naopak odchody směrem ven. A interes i přes ročník, jenž nevyvrcholil evropskými poháry, sílí.

Nejdřív to, co už je upečeno: Samuel Grygar, šestnáctiletý záložník a jeden z největších klenotů vzkvétající ostravské mládeže, přestoupil do slavného Interu Milán. Člen reprezentační šestnáctky na San Siru podepsal dlouhodobý kontrakt, což by měly oba kluby brzy oficiálně potvrdit.

„Jsme rádi, že se takový klub zajímal o hráče z Baníku. Je to ocenění všech lidí z klubu, hlavně trenérů, kteří s ním pracovali,“ nezapírá Michal Bělák, výkonný ředitel klubu. „Šlo o nadstandardní nabídku, rozhodl fakt, že hráč chtěl vyzkoušet zahraniční angažmá.“

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud