18. srpna 2020 • 19:35

Klokani nezapomněli. Za tohle se v Kolumbii střílí, vzkázali Mosquerovi

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle rozchod pořád bolí. Záložník Jhon Mosquera sice už skoro dva týdny hraje a střílí za Slovan Liberec, ale v Bohemians se stále ještě úplně nevypořádali s jeho překvapivým odchodem. „Říkal, že má klokana v srdci,“ vrátil se k rychlému odchodu sportovní ředitel klubu Miroslav Držmíšek a podobný postup by rozhodně nedoporučoval v rodné Kolumbii.



V únoru se Jhon Mosquera vrátil do Ďolíčku „na zkoušku“ a měl smlouvu do konce července. Jednání o jejím prodloužení se ale tak natahovalo, že během přípravy červenec přešel v srpen a jediný Kolumbijec v české lize najednou podepsal kontrakt v Liberci.

„Od kluka, který byl velkým kamarádem našeho ředitele, to není pěkné. Pořád nám říkal, že má klokana v srdci,“ zavzpomínal s hořkostí v hlase sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek.

Jednání mezi zelenobílým klubem a oblíbencem tribun evidentně nebyla ideální, svou roli zřejmě sehrál i Mosquerův agent: „Jhon a jeho manažer Bartoníček můžou být rádi, že žijí v České republice. Pokud by takový podraz udělali v Kolumbii, tak by se po nich střílelo!“ naštval se manažer.

Jhon Mosquera v Liberci nosí dres s číslem 8
Jhon Mosquera  v Liberci nosí dres s číslem 8

Vedle něj sedící ředitel klubu Darek Jakubowicz nechal celý příběh bez komentáře. Své už si k němu řekl ve chvíli, kdy na sociálních sítích zveřejnil, jak se s tím Kolumbijec loučil.

Během krátké pauzy mezi sezonami opustili Bohemians celkem čtyři hráči, mezi nimi i hlavní střelec skvělého restartu Matěj Pulkrab. Zatímco o tom v Ďolíčku stále uvažují i přesto, že je po operaci, pouto do Kolumbie se zřejmě přetrhlo.  

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud