17. října 2020 • 21:27

Koronavirus znovu ve Slavii, klub musel uzavřít celou akademii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavie musela dočasně uzavřít svou mládežnickou akademii, v níž se objevilo dvacet případů nákazy koronavirem. Naopak v prvním mužstvu českého mistra testování žádný další pozitivní nález neodhalilo, takže slávisté se mohou chystat na čtvrteční úvodní zápas Evropské lize na hřišti izraelského klubu Hapoel Beer Ševa. Na twitteru to oznámil šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.



"A-tým Slavie prošel testy s negativním výsledkem a od zítra začne v rámci povolených pravidel přípravu na první zápas skupiny EL. Dva dříve nakažení hráči zůstávají v izolaci," napsal Tvrdík.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského přerušili trénink ve středu poté, co testy na koronavirus během reprezentační pauzy odhalily tři pozitivní případy. Nákaza se prokázala u jednoho hráče dvou členů širšího realizačního týmu. V národním mužstvu měl navíc pozitivní test slávistický defenzivní univerzál Tomáš Holeš.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud