12. dubna 2021 • 04:40

Jak ženy komentovaly derby: fešák Čelůstka, zpěvák Provod a seznamka

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po vítězství nad Spartou směřují fotbalisté Slavie k titulu. Ale teď už také víme, kdo je v jejich týmu nejlepší zpěvák a kdo v garážích obouchal spoluhráčům auta. I to zaznělo od prvních žen, které v historii komentovaly derby v televizi v rámci přenosu na O2 TV Sport.



Už od začátku bylo znát, že tohle bude jiné derby. „Přejeme hezké odpoledne, alespoň těm odvážným, kteří se nebojí si pustit náš komentář,“ zahlásila Klára Janáčková, která jinak jako bývalá hráčka komentuje v televizi tenisové přenosy. Doplnila jí Kristýna Schicková . Sestra reprezentačního útočníka Patrika Schicka, manželka bývalého ligového hráče Lukáše Třešňáka a pak také influencerka a modelka.

Na taktické rozbory tentokrát nedošlo ani v náznaku. Zatímco Janáčková se věnovala převážně dění na hřišti, Schicková sypala z rukávu zajímavosti o jednotlivých hráčích, které během dvoutýdenní přípravy nasbírala převážně na sociálních sítích.

Emoce v derby. Jak se duel přeléval na stranu Slavie: tančící Houštecký a frustrovaný Vrba
Video se připravuje ...

„Hraje Čelůstka , který je prý naším oblíbencem, to bylo trochu přestřelené. Nicméně musíme souhlasit, že fešák to je,“ řekla Janáčková, když se v záběru objevil obránce Sparty.

V klidnějších pasážích hry diváci slyšeli, že Lukáš Provod je nejlepším zpěvákem v kabině Slavie, s  Lukášem Masopustem je zase legrace a Ibrahim Traoré jako mizerný řidič v garážích poškodil vozy svých spoluhráčů. Schicková přidala také zajímavost o kapitánovi Sparty Bořku Dočkalovi . „Zjistila jsem o něm, že je skvělý tanečník.“

V čem jsou fotbalové přednosti jednotlivých hráčů? V derby s ženskými komentátorkami se poměřovali podle počtu sledujících na sociálních sítích. „Kačaraba má nádhernou manželku Boženu a na Instagramu čtyři tisíce sledujících. Zasloužil bych si jich víc,“ prozradila Schicková o ukrajinském obránci Slavie, sama se může pochlubit 94 tisíci followerů.

Možná se komentátorkám také podaří najít novou přítelkyni pro dánského obránce Slavie Alexandera Baha. „Je tady sám a je i singl. Má nový byt na Žižkově a české ženy se mu líbí,“ lákala Schicková. „Uděláme seznamku,“ souhlasila Janáčková. I takové bylo derby...

SESTŘIH: Slavia - Sparta 2:0. Velký krok za titulem, rozhodl Holeš
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
18

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud