5. května 2021 • 13:00

Liga očima fanoušků: Fackovací panáci v Edenu i nejmizernější sudí

Autor: iSport.cz, šf
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    O titulu je ve FORTUNA:LIZE je jasno. Slavia si ho navíc zajistila ve velkém stylu výpraskem pro rivaly z Plzně. I přes pět inkasovaných gólů byl nejlepším hráčem Viktorie gólman. Sparťanům se vzdaluje druhé místo a Bohemians natáhli svou sérii bez porážky. Projděte si, jak viděli poslední kolo fanoušci. 

  • SLAVIA PRAHA

    Z přestupu Plavšiče bych byl nadšen

    Slavia dokráčela k jedenadvacátému titulu, a jak všichni víme, tak je to třetí v pořadí a čtvrtý od chvíle, kdy klub vstal z popela hrozby zániku. Nejen trenér Trpišovský se svými asistenty ukázal fotbalovou genialitu, ale také vedení, které dokázalo uplynulé roky kočírovat v nějakých mezích. Od velkého přílivu peněz od CEFC až po utahování finančních injekcí ze strany CITIC, k rozumnému rozpočtu. Zoubky slávistického soukolí sedí krásně a díky tomu přicházejí úspěchy. V této sezoně se neustále rozplývám nad hrou a výkony a nyní nemohu jinak. Navíc po tak dominantním výkonu proti Plzeňským. Slavia nastoupila jako totální válec a Plzeň povozila na fotbalovém kolotoči. Jestli soupeř doufal, že něco předvede, velmi rychle byl vyveden z omylu. Třešničkou na dortu jsou následné spekulace o příchodu Plavšiče. Jestli tento přestup vyjde, budu nadšen. Vždy když jsme hráli proti Spartě, měl jsem z něho největší obavu. Věřím, že ve správných rukou může ještě vyrůst. Tak teď vyhrát derby. Držím palce!

    DAVID OCETNÍK. 43 LET, AREA 114

    Děkovačka Slavie po zisku titulu: dojatý Kúdela musel před fanoušky
    Video se připravuje ...

  • VIKTORIA PLZEŇ

    Výplach v Edenu. Jako fackovací panáci

    Jo jo, před týdnem jsem si přál nedělat slátancům komparz při titulu. Stalo se, ale horším způsobem – byli jsme bohužel za fackovací panáky. Aby byl nejlepším hráčem gólman, i když dostal pět branek, to se hned tak nevidí. Ten Staněk je fakt třída. Před lety nás vypráskali podobně, ale v jiné situaci. Ať si Slavia požádá o přeřazení do nějaké jiné ligy, tady nemá co dělat. Je před všemi o parník. A u nás se zamysleme, jestli s tímhle materiálem můžeme hrát o titul. Hračičkové, to jo, to jsme. Ale udělá se bububu a jsme v pr… Pan Brabec si musí uvědomit, že bránit marné Tepláky je něco jiného než tanky z Prahy. A ostatním opáčko také neuškodí. Ba Louovi by měl někdo vysvětlit, že i obranou je člověk živ. Mladý Šulc se aspoň setkal s realitou a ví, že musí mnoho knedlíků spapat, než ji dožene. Chce to buldoky, co se zakousnou a nepustí. A co se nebojí. Zatím se modleme, ať sparťani slávisty vyženou z poháru, a pak máme šanci. Tak, pane Guľo, vyřešte mikrosituace a porazte aspoň tu marnou Příbram!

    KOVI. 52 LET, KOORDINÁTOR DISTRIBUCE

    SESTŘIH: Slavia - Plzeň 5:1. Mistrovská demolice, sešívaní neproměnili další tutovky
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA

    Druhé místo se nám vzdaluje…

    Co nám ukázal Liberec? Že jsme pořád jen průměrný tým. Ano, odvrátili jsme sice katastrofu a aspoň vyrovnali a získali bod, ale nic víc. Vůbec nefunguje obrana, zase to byl průchoďák. Opravdu se začínám obávat, nejspíš oprávněně, že nedosáhneme ani na druhé místo! Proč? Někdo si dal práci a spočítal, že s týmy z horní části tabulky, kam patří třeba i Pardubice, jsme získali pouze 16 bodů z 36 možných. No a když se podívám na soupeře, kteří nás ještě čekají, moc důvodů k optimismu nemám. Pokud se někdo utěšuje tím, že cesta do Evropy vede přes pohár, tak po zhlédnutí zápasu Slavia-Plzeň mám ještě větší deprese. Ale nebudu předčasně stahovat kalhoty. Jinak mě zaujal zápas Jablonce s Olomoucí. Celkem dost karet, v první půli sedm, z toho jedna červená. To snad ani nebyl fotbal?! V Lize mistrů měli hráči Manchesteru City snad jen tři fauly za poločas. Na druhou stranu se ukázala síla Jablonce, který i v deseti dokázal zápas otočit. Další důvod, proč se druhé místo v mých očích vzdaluje...

    MICHAL ŠEDIVÝ. 52 LET, OUTDOOR EXPERT

    SESTŘIH: Liberec - Sparta 2:2. Řádil Pešek, Hosté stáhli manko za minutu
    Video se připravuje ...

  • BANÍK OSTRAVA

    Všichni, nebo nikdo? To neberu

    Zklamáním už před výkopem, i když možná očekávaným, byla nízká návštěvnost. Někdo nejde na fotbal kvůli testům, což naprosto chápu a respektuji. Je to o ničem. Ale heslo fanoušků Buď všichni, nebo nikdo se mi nelíbí. Ať si každý vybere, jestli jít na stadion, nebo ne. Jde především a hlavně o podporu klubu. Jsem přesvědčený, že se skvělým kotlem v zádech bychom Brno porazili. V první půli jsme podali špatný a bezkrevný výkon. Všude jsme byli pozdě, nenabízeli jsme se a Zajíc byl na hrotu osamocený s minimálním doplňováním a podporou. Brno, bojující o prvoligový život, na nás navíc bylo dobře připravené. Ve druhé půli jsme se díky zlepšenému výkonu dostali do vedení, které jsme měli udržet. Bylo to o druhém gólu, který by hosty položil na kolena. Nedali jsme jej a přišlo možná zasloužené vyrovnání. Pevně věřím, že šlo o momentální výpadek týmu a na Spartě se ukážeme v úplně jiném světle. Nesmíme jim nechat ani centimetr místa na hřišti, boj s námi je musí bolet. Nejlépe jim vzít všechny body!

    DAVID LIVEČ. 40 LET, VEDOUCÍ PRODEJE

    SESTŘIH: Ostrava - Brno 1:1. Bod zachránil Zbrojovce Štepanovský
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS PRAHA 1905

    Série zachována další remízovou ztrátou

    Na jeden z nejdelších výjezdů sezony vyrazila Bohemka na hřiště téměř druholigové Opavy. Pikantní zápas zejména pro útočníka Davida Puškáče, jemuž fanoušci slezského klubu nemohou přijít na jméno. Hrstka z nich, která se dostala na stadion, mu to dávala od začátku klání hlasitě najevo. Ke vší smůle jim přidal munici, kdy po faulu na Osmančíka zahodil penaltu. Nedáš? Dostaneš! Asi nejmizernější sudí na ligové listině Denev ve spolupráci s VAR odpískal dle mého správně penaltu i na druhé straně a „klokani“ museli zabrat, aby udrželi svou sérii zápasů bez porážky. Po parádní Květově ráně přece jen Pušky skvěle dorážkou z voleje srovnal a oslavu si náležitě vychutnal. Utkání mělo solidní úroveň a bylo jedno z nejkoukatelnějších za poslední dobu. Šance zelenobílých umně likvidoval výborný brankář Digaňa. V závěru naopak vyrovnaný stav zachraňoval senzačním reflexem navrátilec do branky Le Giang. Výsledkem je další plichta, kterou musíme nazvat ztrátou. „Klokani“ bojují!

    VÍT LUKEŠ. 28 LET, ŽIVNOSTNÍK

    SESTŘIH: Opava - Bohemians 1:1. Puškáč nedal penaltu, pak zařídil remízu
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud