Radek Špryňar
Premium
13. května 2021 • 11:55

Pozlacený Trpišovský: známe plat i bonusy, kolik si vydělal za sezonu?

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden vládne všem, jeden jim všem káže. Sportovně i finančně. Jindřich Trpišovský zásobuje Slavii mistrovskými tituly, z červenobílé značky udělal hodnotný brand i za hranicemi. A za to pobírá pohádkovou gáži. Deník Sport v třetím díle exkluzivního seriálu spočítal, na kolik si trenér v sezoně přijde i se všemi bonusy. Je logicky nejlépe placeným koučem v Česku napříč všemi sporty. V porovnání se zahraničními esy ale pobírá jen směšnou výplatu. Diego Simeone z Atlétika Madrid bere ročně téměř pětadvacetinásobek. Jaké má Trpišovský bonusy a kolik si celkem vydělal za mistrovskou sezonu? Nahlédněte pro srovnání také do platových poměrů dalších ligových koučů.



Minulý rok v srpnu uspořádala Slavia okázalou tiskovou konferenci. Přímo na ní podepsal Jindřich Trpišovský novotou vonící kontrakt. Zní na tři roky s dvouletou opcí. Mnohem zajímavější jsou však bujné sumy pod košilkou smlouvy.

ŽEBŘÍČEK platů hráčů ve fotbalové lize najdete zde »

Aktuálně zdaleka nejschopnější fotbalový kouč Česka bere podle několika na sobě nezávislých zdrojů Sportu od léta základní mzdu ve výši 1,3 milionu korun. Nejen, že je suverénně nejlépe honorovaným trenérem FORTUNA:LIGY, tak vysokou sumou není měsíčně odměňovaný nikdo z vrcholného managementu Slavie.

Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík tímto gestem chtěl dát zřetelně najevo, kdo má v sešívané organizaci nejdůležitější postavení. Aby jaksi nebylo o ničem pochyb…

Trpišovský je jasným vládcem, nikdo z dalších sedmnácti trenérů se ani neblíží základnímu platu milion korun. Pavel Vrba si ve Spartě vyjednal

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud