28. května 2021 • 10:16

Plzeňská Viktoria slaví 110 let od založení. Speciální dresy, logo i akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Viktoria Plzeň na konci sezony slaví 110. výroční založení klubu. Oficiální program spustí 11. června, kdy představí a začne používat speciální výroční logo. Západočeský celek chystá pro své příznivce i řadu dalších akcí.



Oslavy 110. výročí klubu oficiálně začnou v pátek 11. června, přesně v den, kdy byla Viktoria Plzeň v roce 1911 založena. Při této příležitosti dojde ke slavnostnímu aktu odhalení nových pamětních desek na Pamětním místě Brány borců. Doplněny budou desky klubových legend i některých fanoušků. Nové destičky budou odhalovány vždy v den výročí založení klubu.

Významné výročí se promítne i do podoby nových dresů pro sezonu 2021/2022. Viktoria odehraje během první poloviny podzimní ligové části i speciální výroční utkání.

Na podzim Západočeši představí také videoseriál věnovaný klubové historii, hráči a trenéři budou besedovat s žáky základních škol v rámci projektu Viktorka do škol a středoškoláci budou moci poměřit síly v rámci výročního esportového turnaje ve hře FIFA.

V uplynulých týdnech fanoušci rozhodli o čtyřech největších momentech klubové historie (Titul pro Čišu, zisk prvního mistrovského titulu v roce 2011, první postup do Ligy mistrů, gól Tomáše Wágnera do sítě CSKA Moskva), které pivovar Gambrinus zobrazí na limitované edici pivních plechovek. Ty půjdou do prodeje na podzim letošního roku.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

INSIDER: Plzeň má v hlavě fotbal z roku 2011, Brabec má na víc, říká Pivarník
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Plzeň - Baník 4:0. První Bílkova výhra přiblížila Viktorii pohárům
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud