6. července 2021 • 16:43

Arsenal Tula – Sparta 1:4. Kanonáda po pauze, trefil se Pulkrab i Karabec

Autor: iSport.cz, apr, ČTK
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty vyhráli i čtvrtý přípravný zápas před novou sezonou. Pražané na úvod soustředění v Rakousku porazili čtrnáctý tým uplynulého ročníku ruské ligy Tulu 4:1 poté, co všechny čtyři branky vstřelili ve druhém poločase.



Góly

Domácí: 89. Markov

Hosté: 54. Hancko, 66. Krejčí ml., 74. Pulkrab, 83. Karabec

Sestavy

Domácí: Levašov – Suchanov, Dovbňa, Stěpanov – Chlusevič, Čaušić (61. K. Kangwa), Pantělejev, E. Kangwa (56. Gorbatěnko) – Banda (56. Streľčuk), Tudorie, Markov (67.-88. Lucenko)

Hosté: Heča – Vindheim (28. Wiesner), Štetina (80. Panák), Hancko, Højer (46. Polidar) – Karlsson (73. Gabriel), Krejčí ml. (73. Sáček), Pavelka, Dočkal (73. Karabec), Krejčí st. – Drchal (73. Pulkrab)

Karty

Hosté: Vindheim

Rozhodčí

Stadion

Askö Gmünd (AUT)

Po bezgólovém úvodním dějství otevřel v 54. minutě po rohu skóre Dávid Hancko, který se již zapojil do přípravy s týmem po startu na mistrovství Evropy v dresu slovenské reprezentace.

V 66. minutě zvýšil po rohu „rybičkou“ Ladislav Krejčí mladší a poté se prosadili dva střídající hráči Matěj Pulkrab s Adamem Karabcem. Soupeř snížil až v poslední minutě hlavičkou.

Sparta před odjezdem na soustředění porazila v domácích podmínkách tři soupeře z nižších soutěží. Postupně zdolala Hostouň 8:1, Duklu Praha 7:0 a Líšeň 1:0. Poslední dva duely se hrály netradičně na 4x30 minut.

Letenští se chystají na kvalifikaci Ligy mistrů, do které vstoupí úvodním zápasem 2. předkola na hřišti Rapidu Vídeň za dva týdny.

V druhém dnešním přípravném utkání prvoligového týmu porazily Pardubice druholigový Žižkov 3:1. Dvě branky dal v úvodním dějství Dominik Kostka. Východočeši si ve čtvrtém duelu letní přípravy připsali druhou výhru.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud