Jan Podroužek
8. července 2021 • 10:09

Slavia odkládá soustředění! Přípravu mistrovi narušil covid. Už zase...

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli tam už den být, ale nejsou. Slavia odsouvá herní soustředění v rakouském Aigenu na pondělí, velkou komplikaci v přípravě měl podle informací Sportu způsobit covid u jednoho z afrických hráčů, prý u Oscara Dorleyho. 



Loni v létě zažila skoro podobnou příhodu. Tenkrát Slavia na herní kemp do Rakouska sice odjela, v jeho průběhu se ale musela sbalit a vrátit se zpátky do Prahy, protože měl pozitivní nález na koronavirus útočník Jan Kuchta.

Situace se téměř opakuje. „Sešívaným“ zásadně komplikuje přípravu na novou sezonu znovu covid, pravděpodobně jeho mutace delta, kterou měl z Libérie přinést Oscar Dorley. Zatím není hlášený větší rozsah nákazy v týmu, čemuž má pomáhat i velká proočkovanost.

Slavia na klubovém webu vydala, že soustředění se přesouvá na pondělí 12. července. "Klub nechtěl riskovat zdraví hráčů ani zdraví ostatních hotelových hostů v Rakousku, start soustředění se tak odložil na pondělí. Ze 49 členů A-týmu má v tuto chvíli 44 ukončené očkování druhou dávkou, noví hráči mají aktuálně za sebou první dávku. Neočekáváme proto, že nastalá situace bude mít zásadní dopad na klub," stojí v prohlášení.

Liga začíná za šestnáct dní, v srpnu vstoupí český mistr do třetího předkola Ligy mistrů, přičemž má za sebou jen kondiční průpravu.

Herní kemp v Aigenu měl původně začínat 7. července a končit 17. července, tedy den po plánované generálce s Piastem Gliwice.

Podívejte se na VŠECH 85 gólů Slavie: Zářil Stanciu, Olayinka, zaujal Teclův hattrick
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
11

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud