Jan Vacek
26. ledna 2022 • 11:56

Hancko do West Hamu? Neexistuje, reaguje Sparta. Cíle stojí nad penězi

Autor: Jan Vacek, inf
Vstoupit do diskuse
46
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Adam Hložek do Bayernu Mnichov či Borussie Dortmund. Dávid Hancko s Ladislavem Krejčím zase do West Hamu. Spekulací o možných odchodem klíčových opor Sparty v probíhajícím přestupovém období je v zahraničních médiích celá halda. Fanoušci Letenských ale mohou být naprosto v klidu, podle informací redakce iSport.cz Pražané žádnou ze svých hvězd uvolnit neplánují. A do konce zimního transferového okna na svém postoji nic nezmění.



Stačilo by lusknout prsty. Spartě by se v ten moment sesypaly k nohám desítky milionů eur za hráče, o které je v předních evropských klubech dlouhodobě zájem. Naposledy to byla anglická média, která informují o touze West Hamu získat stopera Dávida Hancka.

K ničemu takovému ovšem během probíhajícího přestupového období nedojde. Sparta má jasně vytyčené cíle pro zbytek sezony a nemíní z nich couvnout ani o píď. Proto na poli přestupů zaujala vysoce defenzivní postoj.

„Během zimy Sparta neprodá vůbec nikoho,“ potvrdil pro iSport.cz zdroj detailně obeznámený s děním v letenských kancelářích.

Potenciální zájemci si tak mohou nechat zajít chuť. A platí to v případě Adama Hložka, Ladislava Krejčího mladšího, Hancka i všech ostatních. Rudí jsou totiž v situaci, kdy sportovní ambice výrazně povyšují nad možný finanční profit.

Sportovní ředitel Tomáš Rosický i trenér Pavel Vrba jasně vyhlásili marš za mistrovským titulem, Sparta chce uspět rovněž v jarních vyřazovacích bojích Konferenční ligy a domácím poháru. Oslabovat v takové situaci kádr by bylo kontraproduktivní, proto k tomu za žádné situace nedojde.

Podobně to ostatně mají nastavené i samotní hráči. „Soustředíme se pouze na Spartu a druhou polovinu sezony. Nic jiného v tuhle chvíli neřešíme,“ prohlásili pro iSport.cz shodně Hložek i Krejčí mladší.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
46

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud