Jakub Dvořák
Premium
13. února 2022 • 04:55

Vrba vytáhl Suchomela. Musíte ho milovat, říká kouč repre. A teď Kopic

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemáš fleka, hraješ beka? V případě Martina Suchomela úděl, nikoliv degradace. Při krizi levých obránců sáhl Pavel Vrba v pohárovém derby právě po devatenáctiletém obránci. V Edenu na hřišti vydržel jen poločas, ovšem nezklamal. V neděli navíc může projít další zkouškou – na Letné bude čelit Plzni, prvnímu týmu FORTUNA:LIGY, na jejíž pravé straně operuje reprezentant Jan Kopic. Půjde o jeden z klíčových soubojů bitvy o čelo tabulky. Jaké budou další, se dočtete v uzamčené části článku. 



Snad jen post útočníka má Sparta tak vyfutrovaný, jako levý kraj obrany. Při pohledu na soupisku přicházejí na jazyk jména jako Dávid Hancko, Casper Höjer, Matěj Polidar či Ladislav Krejčí I. Čtyři varianty na levého beka? Velký luxus. A přeci se směje volba č. 5.

Slavia - Sparta: Suchomel po zastaveném brejku nedostal druhou žlutou kartu
Video se připravuje ...

Martin Suchomel využil zdravotních lapálií zkušenějších spoluhráčů a vletěl do sestavy Pražanů po hlavě. A to doslova. V pohárovém derby v Edenu vyfasoval neprávem žlutou kartu, aby mu nejistý sudí Pavel Orel druhou za už nedovolený zákrok, raději strachy nedal…

Šlágr Sparta – Plzeň bude snímat rekordní počet kamer. Společnost O2 nasadí na výrobu nedělního přenosu celkem 15 kamer, což je v rámci FORTUNA:LIGY rekordní číslo. Podobný servis si dosud diváci mohli užít jen u zápasů z prestižní Ligy mistrů UEFA. Chybět nebudou ani tzv. steadicamy. Do studia moderátora Petra Svěceného dorazí pětinásobný mistr ligy s Plzní David Limberský a také sparťanská legenda Horst Siegl.

Kde se však mladý obránce, který si první minuty v áčku připsal teprve před měsícem v přáteláku proti Chrudimi a dnes pravděpodobně sehraje důležitou roli ve šlágru s Plzní, vlastně vzal?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud