2. května 2022 • 17:00

LIGOVÉ ZNÁMKOVÁNÍ: Zářili Gruzínec, náhradník a gólman. Šlágr v průměru

Autor: iSport.cz, vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé kolo fotbalové nadstavby bylo ve znamení šlágru Slavia – Plzeň, který mohl hodně napovědět o titulu. Po nervózním utkání s ještě nervóznějším závěrem si oba týmy berou po bodu a o vítězství v lize rozhodnou až poslední tři kola. Trhák nabídl jedinou známku 7, celé kolo pak jen dvě osmičky, které ale dostali hráči ze zápasů ve skupině o udržení.



Výsledek 1:1, oba góly z penalt, navíc spousta faulů, diskuzí a dalšího přerušování. Utkání Slavia – Plzeň nebylo reklamou na FORTUNA:LIGU a podle toho vypadají i známky. Průměry obou základní sestav jsou úplně stejné. Šestky pro oba brankáře, pětky pro všech osm obránců, kteří na trávník v Edenu od začátku vyběhli.

V zápase si jen jeden hráč zasloužil sedmičku. Byl jím Tomáš Holeš, který znovu ukázal, že na něm sešívaná hra stojí a padá. Na hřišti nechal, co v něm bylo – střídal deset minut před koncem v křečích.

SESTŘIH: Slavia - Plzeň 1:1. Góly z penalt a červená pro Köstla
Video se připravuje ...

Ve víkendových zápasech padla jediná devítka, navíc pro hráče, který zápas začal na střídačce. Slovácký kanonýr Václav Jurečka celou první půli proseděl, až pak ho Martin Svědík vypustil na Baník a dlouhán nasázel rovnou hattrick, byť první gól dal z penalty.

Zápasy ve skupině o udržení nabídli dvě osmičky. Gólman Pardubic Jakub Markovič zdeptal v Ďolíčku domácí Bohemians, především Romana Květa, kterému vychytal dva krásné voleje, přičemž zejména po tom druhém po změně stran se musel k tyči pořádně natahovat. Zlín při rozborce Teplic zase pořádně pomohl Gruzínec Vakho, který se za nadprůměrným hodnocením rozjel gólem už ve třetí minutě.

SESTŘIH: Bohemians - Pardubice 0:1. Hosté porazili klokany i potřetí v sezoně
Video se připravuje ...

TOP góly 2. kola nadstavby: Vukadinovičův obstřel i Jurečkův nájezd
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud