Jonáš Bartoš
4. května 2022 • 12:57

LIMBOVA ŠAJTLE: Co jsem zažil na Slavii. Plivanec zezadu, pak ta ostuda...

Autor: Jonáš Bartoš, videohub
Vstoupit do diskuse
16
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní šlágr druhého kola nadstavby FORTUNA:LIGY mezi Slavií a Plzní vyvolal spousty vášní. Dvě odpískané penalty a konečná remíza 1:1 doprovázely strkanice mezi hráči, realizačními týmy i lidmi na stadionu. David Limberský v rámci svého pořadu LIMBOVA ŠAJTLE popsal, co se dělo na tribunách v Edenu, kde na něj plivnul jeden z domácích příznivců. Na tenisových kurtech I. ČLTK Plzeň také ukáže, jak mu to jde s raketou a koho by rád vyzval na zápas.



Server iSport.cz už v pondělí ráno informoval o tom, že do potyčky ve VIP sektoru na tribuně v Edenu se zapletl také David Limberský , někdejší plzeňská ikona. A stále muž, který v táboru soupeře vyvolává spousty emocí. Co přesně se stalo, popisuje ve svém pravidelném pořadu na iSport.cz Limbova šajtle.

„Nějaký fanoušek na mě srabsky zezadu plivnul, já se otočil a dvakrát do něj žďuchl. Potom ho vyvedli, to bylo všechno. Ta kauza je moc nafouklá. Jak vidíte, mě se fakt nic nestalo,“ říká Limberský a do kamer iSport TV a ukazuje, že návštěvu Edenu ustál bez viditelných zranění.

Rozebírá velký šlágr, v němž remíza 1:1 v boji o titul výrazně pomohla hostující Viktorii. „Bod z Edenu je naprosto skvělý. Kluci hráli výborně, Slavii nepustili do velké šance. Hlavně to mají ve vlastních rukách, já jim věřím,“ říká bývalý reprezentant a západočeská ikona.

Pokud Viktoria vyhraje zbývající tři zápasy v nadstavbě (se Spartou, proti Hradci a proti Baníku), stane se mistrem. Západočeši aktuálně drží dvoubodový náskok na čele ligové tabulky.

David Limberský při natáčení pořadu Limbova šajtle pro iSport.cz, který vznikal na tenisových kurtech I. ČLTK Plzeň nedaleko fotbalového stadionu Doosan Arena
David Limberský při natáčení pořadu Limbova šajtle pro iSport.cz, který vznikal na tenisových kurtech I. ČLTK Plzeň nedaleko fotbalového stadionu Doosan Arena

Více než sportovní rovina se po zápase řeší vyhrocené chování v závěru zápasu. Plzeňští hráči po vyrovnání na 1:1 schytali pivní sprchu, vzduchem létaly zavřené PET lahve házené z VIP prostor tribun. Majitel západočeského klubu Adolf Šádek na nadávky a házené předměty z publika reagoval zdviženým prostředníčkem.

„Do sportu tohle nepatří. Na druhou stranu daleko horší je to, jak se chovali slávističtí fanoušci a hlavně jejich střídačka. To bylo něco,“ naráží Limberský na vyhrocené jednání domácího realizačního týmu. „Blázen Houštecký? Co k tomu říct. Jeho chování je hrozné, je to ostuda celé Slavie, že mu to umožňují. Jde i o vizitku trenéra Trpišovského, jak se lidé na slávistické lavičce chovají,“ nelíbí se mu.

Šestý díl Limbovy šajtle se natáčel v úterý na tenisových kurtech I. ČLTK Plzeň nedaleko fotbalové Doosan Areny. Limberský mimo jiné ukáže, jakým je tenistou, jeho umění s raketou okomentuje i jeho aktuální trenér třetiligových Domažlic a velký kamarád Pavel Vaigl. Prozradí, jak dlouho tenis trénuje, koho by rád vyzval a s jakou bývalou hráčkou by si rád zahrál.

Co ještě zazní v pořadu LIMBOVA ŠAJTLE

  • Bílek vs. Vrba
  • Šádkovo gesto
  • Blázen Houštecký
  • Lišák Koubek
  • Jakým je tenistou, koho by rád vyzval?
  • Koho pozve na pivo?

Z V R P Skóre B
1. Plzeň 35 26 7 2 63:21 85
2. Slavia 35 24 6 5 80:27 78
3. Sparta 35 22 7 6 72:40 73
4. Slovácko 35 21 5 9 59:38 68
5. Ostrava 35 15 10 10 60:48 55
6. Hr. Králové 35 10 14 11 44:52 44

LIMBOVA ŠAJTLE: Tak mi radil Vrba! Buchův zákrok? Ten jsem neviděl
Video se připravuje ...

LIMBOVA ŠAJTLE: S Petrem Čechem mezi paneláky. A varování pro Slavii...
Video se připravuje ...

LIMBOVA ŠAJTLE o derby: Frajer Hovorka. Krejčí? Jasná červená. A chudák Vrba…
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
16

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud