20. června 2022 • 18:11

Slavia získala talentovaného beka z Příbrami! Rozehraje se ve Vlašimi

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia získala osmnáctiletého obránce Denise Halinského z druholigové Příbrami. Mládežnický reprezentant v Edenu podepsal tříletou smlouvu, ale podzimní část sezony by měl strávit na hostování ve Vlašimi. Druholigový klub je neoficiální „farmou“ Pražanů.



„Přestoupit do Slavie je pro mě velká čest. Vynaložil jsem fotbalu velké úsilí, jsem za to moc rád. Do Vlašimi se těším, mám rád nové výzvy a konkurenci. Budu na sobě dál pracovat a doufám, že jednou vyběhnu na hřiště v Edenu,“ řekl Halinský pro slávistický web.

V minulé sezoně, která byla jeho premiérovou mezi dospělými, ve druhé lize odehrál 27 zápasů a vstřelil dva góly. Příbramský odchovanec prošel národním týmem do 19 let a už jednou nastoupil za reprezentační dvacítku.

„Líbí se nám, že dokáže zahrát na více pozicích. Na stoperu, na krajích obrany, na šestce. Věříme, že je to hráč, který má schopnosti na to, aby se v budoucnosti popral o místo v prvním týmu Slavie. Od jeho působení ve Vlašimi si slibujeme, že nasaje atmosféru a styl, který se podobá tomu, jímž se profiluje slávistické áčko,“ uvedl brankář Přemysl Kovář, který má na starosti fotbalisty Slavie hostující ve Vlašimi.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Další univerzál do Slavie. Eduardo Santos po titulu s Plzní posílil rivala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
11

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud