Jonáš Bartoš
Premium
22. června 2022 • 05:00

Zajímavé posily v Plzni, ale je důvod, proč se nesáhlo do nejvyšších pater

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do ostrého startu nové sezony zbývá necelý měsíc. Ve druhé polovině července vyběhnou Plzeňští do boje o Ligu mistrů. Cíl je daný – prodrat se přes zrádná předkola a po dvouleté odmlce zahnízdit v podzimní pohárové Evropě. Český mistr cílí mezi absolutní smetánku a na pohádkové finanční odměny. Je na to Bílkova družina nachystaná? Sedm letních posil vypadá moc pěkně, nicméně pořád jsou v plzeňském kádru i uvnitř klubu velká ALE.



Na trénincích v Luční po zapojení reprezentantů napočítáte třicet adeptů na červenomodrý dres. Včetně sedmi nových jmen, kterými klubový boss Adolf Šádek osvěžil kádr. Hráči už v sobotu dopoledne proti divizním Klatovům (6:0) dřeli naplno. Po odehrané polovině slezli ze hřiště a v perném vedru na vedlejším placu doběhávali sprinty, k nim drilovali další kondiční cvičení.

Neexistuje, aby někdo cokoli vypustil. Za necelý měsíc, přesněji 19. nebo 20. července, vstoupí Plzeň do druhého předkola Ligy mistrů na hřišti HJK Helsinky, nebo RFS Riga. Času nezbývá mnoho, také proto dal Šádek kádr do kupy bleskovou rychlostí.

„To byla nutnost,“ říká trenér a expert Sportu Stanislav Levý. „Při možnostech, které klub momentálně má, přičemž asi každý tuší, že v Plzni není situace

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud